Wonderful dayTandådalen

Är just nu på plats i Sälen, Tandådalen. Snö finns det mängder av... Har nog aldrig sett så mycket snö faktiskt, går man ut på de ställen där det inte är plogat så sjunker man ner till midjan, minst. Men älskar snö, allt är så otroligt fint! 
 
Har iallafall invigt mina slalomskidor idag, hur läskigt var inte det då? Hade panik redan i sittliften upp, trodde seriöst att jag skulle dö. Att åka nedför var inte det enklaste det heller men trillade bara en gång, stolt. Man är inte så kaxig när man blir omåkt av typ 5 åringar som åker hur bra som helst, och så står man själv där mitt i backen och vågar inte ens ta sig ner...
 
Men i slutet av veckan ska jag åka som en kung, I wish haha. Ska iallafall försöka komma hem utan några brytna ben, får se hur det går med det...
Ångrar att jag inte tog med mig mitt macroobjektiv, så fina istappar det finns och så kan jag inte ens fota dem... Det gör lite ont i mitt fotohjärta måste jag säga.

Vasaloppet 2014

Igår åkte familjen till Stockholm för att hämta upp syster på Arlanda. Härligt att få träffa henne igen, trots att det inte var så jättelängesen sedan sist. Men efter stoppet i Stockholm så åkte vi vidare till Dalarna, Mora. Pappa och syster skulle hämta upp sina nummerlappar till Vasaloppet och jag gick mest runt på mässan och åt av alla smakprov och semlor, haha. Sedan åkte vi vidare till Sandsgården för att spendera natten här. Vi fick supergod mat och stugan vi bodde i var jättemysig. 
 
Vasaloppsspåren går precis utanför huset så jag var på plats för att fota de första åkarna, vissa såg rätt så slitna ut måste jag säga... Men när man har passerat här är det bara cirka 3 mil kvar till mål, yey! Tyvärr fick syster lov att bryta då vädret ställde till det en del för henne men pappa är kvar i spåren så, heja pappa!
 
Det blev en spännande slutspurt, men här var de första åkarna efter Oxberg.
Älskar alla färgstarka skidåkare, man blir så glad av att kolla på dem!
 

Juliaedvinsson

Fototokigt måndagsbarn

RSS 2.0