smiley face

Har länge letat efter en snygg mössa och har haft ett enda krav, att den ska vara vinröd. Har gått utan mössa hela vintern men tänkte att det kanske är bra att ha en mössa nu när jag snart ska till fjällen. Tog tag i det igår och letade mössor i alla affärer som fanns typ, så kräsen haha. Men hittade faktiskt en jag tyckte om, och gud så underbart det är att ha mössa på sig, mysfaktor tiotusen!
 
Har förövrigt haft en relativt bra dag, hade dock inställd första lektion så jag fick sitta i min ensamhet i nästan två timmar och kolla på serier. Ganska härligt det med dock. Är ensam hemma nu och jag gjorde precis mat, hamburgare med bröd. Är sjukt stolt över mig själv för det blev supergott! Kanske ska bli kock trots allt?
 
Ler mest hela tiden, är så sjukt glad över att jag har världens bästa människor i mitt liv!♥ 
 
 
 

namnsdagsfika

Det är alltså den sextonde februari idag, Julia-dagen! Har fått några fina sms från bland annat syster som har grattat mig, I feel so special! Nej men brukar väl egentligen inte fira namnsdagar men jag tycker att det var en otroligt bra anledning till varför jag ville ha fika idag. Dessutom tog de svenska herrarna GULD i stafetten, en till anledning att fira eller hur?
 
Och Grattis på namnsdagen till alla er som heter Julia och Julius!♥

kärlek i överflöd

Jag hade verkligen en toppen alla♥dag, den kunde inte bli bättre än vad den blev. Är så sjukt tacksam!
 
Vet inte vad som hände med lovet, det liksom bara flög iväg och nu sitter jag här, sista dagen innan skolan börjar och har lite ångest över alla ogjorda läxor. Men det är så det brukar vara, så det löser sig nog. 
 
Min vecka har varit super. I måndags tog jag en fika med Madeleine och spenderade resterande del av dagen i hennes säng kollandes på skräckfilm. I tisdags lunchade och bowlade jag med världens finaste vänner. I onsdags stod träning och sleepover på schemat, en megamysig dag! I torsdags blev det ännu mer mys samt träning och jobb och min fredag ska vi inte tala om, så underbar! Hoppas att ni har haft ett lika bra lov som jag.
 
Jag fick dessutom tulpaner och ett fint kort av världens bästa mormor och morfar i allahjärtansdag/namnsdagspresent, så omtänksamma♥
 

Måndagsfika



Vecka sju

Det blev en ganska sen kväll igår. Satt och pratade i skype i flera timmar och lyckades självklart somna med datorn i knät. Inte helt lyckat med andra ord. Men tog iallafall en välbehövd sovmorgon idag och sedan en promenad med hundarna, så härligt med frisk luft. 
 
När jag kom hem gjorde jag mig en god frukost, älskar sena frukostar! Har inte så mycket annat inplanerat idag, mest vara hemma och ta det lugnt. Baka kanske?Är redan rastlös och lovet har knappt börjat, hur ska detta sluta? 
knäckemackor, blodapelsin, banan och chailatte♥

söndagsmys

Har verkligen haft en superbra söndag. Åkte och lunchade på Jensens med den bästa, gick en stund på stan och tog sedan en fika. Så mysigt!

Ska snart dra mig mot affären för att köpa något gott att smaska på till en bra film. Mitt lov har verkligen fått en superbra start och jag hoppas på att den kommande veckan blir minst lika bra. Har inte så mycket inplanerat, men ska iallafall hinna träffa mina saknade vänner. Det och att sova ut blir prio ett denna vecka, allt annat får vänta. 
 
Hoppas er söndag har varit lika bra som min, kram på er.
Jag idag, lika knäpp som vanligt haha!

Semlor

Min fredag var verkligen super. Hade pizzafredag med de bästa tjejorna och lektionerna gick relativt bra. Fick ju faktiskt lov, vilket är super! Efter skolan drog jag mig till gymmet, har grym träningsvärk i mina armar idag. Kvällen avslutades med film och sedan skype med en saknad vän. Bra start på lovet med andra ord!
 
Idag tog jag mig en lång och välbehövlig sovmorgon. Det behövdes verkligen då jag inte fått speciellt mycket sömn denna vecka. Dagen tänkte jag spendera framför läxböcker så jag kan njuta av lovet utan att behöva tänka på massa måsten nästa vecka. Men först en semlepause med mamma, pappa, mormor och morfar♥
 
 

training

Jag har tidigare tyckt att träning har varit jobbigt, har liksom hellre suttit framför tv'n eller datorn... Men nu är det verkligen annorlunda! Tycker att det är jätteroligt att träna, framförallt att gymma! Finns inget så underbart, nästan. 

Idag börjar inte jag förens halv tolv, så vad passar då bättre än att köra ett gympass på morgonen? Fördelarna med att träna på förmiddagen är att det inte brukar vara så jättemånga på gymmet och dessutom har man ju tränat klart för dagen innan ens skolan har börjat. Super om du frågar mig! 
 
Jag påstår inte att jag är vältränad, långt ifrån snarare. Men jag känner mig mycket starkare nu än vad jag gjorde i början av året. En underbar känsla som gör att jag bara vill träna mer och mer, haha!
Nu ska jag iväg till gymmet, ha en fin dag!
 

mix of fruits

Har som nyårslöfte att jag inte ska äta godis förens jag har sommarlov. Så vad gör man när man är så otroligt sugen på något att stoppa i munnen? Fruktsallad så klart! Riktigt gott, enkelt att göra och nyttigt dessutom, super.
 
Har även två andra nyårslöften som jag har hållt, är förvånad faktiskt. Det ena är att jag ska träna minst tre gånger i veckan. Eftersom det är så roligt att träna så har det inte blivit något problem än, dock så räcker inte tiden till ibland men tre pass varje vecka har det faktiskt blivit. Stolt!

Mitt tredje, och värsta, löfte är att jag har shoppingförbud fram tills juni. Får alltså inte köpa kläder, skor, smink osv på en evighet... Haha. Plågade mig själv idag genom att springa in i några affärer innan bussen gick. Men lyckades motstå frestelsen. Anledningen till varför jag gör detta är för att jag vill ha pengar att roa mig med i sommar, smart eller hur?
 
 
 
 

Wednesday

Bara två skoldagar kvar tills sportlov, håll ut!

Usch, började klockan 8 idag och eftersom jag är bortskämd med sovmorgon nästan varje morgon så var det en plåga att gå upp när alarmet ringde klockan 5.40 imorse. Men jag tog mig upp och åkte till skolan med ett leende på läpparna. Har varit glad i princip hela dagen, eller iallafall tills jag hade biologiprov... 
 
Men kom hem och åt, dansade till hög musik, tränade och fotade lite... Då blev humöret på topp igen!
Detta var jag idag, och nej gylfen är inte öppen, haha... Kände mig väldigt basic idag om man säger så.

Skidor

Har hunnit inviga min skidor hela tre gånger... Hade hoppats på massor av snö i vinter, men så blev inte fallet. Jag skulle egentligen åkt tjejvasan med mamma i år. Men mamma trillade och slog i ryggen när vi var i Eksjö och åkte, så hon kan inte åka. Att som otränad åka upp till Dalarna över en dag för att jag ska ta mig igenom 3 mil på skidor, känns inte som det mest optimala just nu... Så tjejvasan får tyvärr vänta ett år. Och nästa år är det tjejklassikern med Annie och Kajsa som gäller, är supertaggad! 
 
Känner att jag måste lära mig lite mer teknik och få några fler mil i benen innan jag ger mig ut på stora utmaningar och äventyr.
 Jag och bästa syster!

Jag lever

Oj vad tiden bara springer iväg. Bloggen har fått vila ett bra tag nu kan man säga. Tänkte bara säga att jag lever och att jag är väldigt tacksam över att det fortfarande är människor som läser bloggen trots uppehållet. Ni är underbara! Jag ska verkligen skärpa mig och försöka uppdatera oftare. 
 
Januari är redan över och jag är skoltrött... Nej men stressen från skolan gör att man inte hinner med speciellt mycket annat. Har fortfarande inte tagit tag i saker jag skulle göra på jullovet. Dock så klagar jag inte speciellt mycket på livet just nu, är ganska så megaglad mest varje dag trots att jag har haft feber i tre dagar. Är på bättringsvägen som tur är och imorgon väntas skola. 
 
Tycker att det är synd att den lilla snön vi fick är påväg att smälta bort. Men helt ärligt så får våren gärna komma nu, sommaren också för den delen. Kram på er! 
 underbara sommar

Juliaedvinsson

Fototokigt måndagsbarn

RSS 2.0