Never underestimate the power of black and white.

Stop hiding. Start trying. At least you're not dying. 
 

just another nude smile

 

Dålig start på sommaren

Har inte haft världens bästa start på mitt sommarlov om jag säger så... Har legat sjuk i tio dagar och inte orkat göra någonting. Skulle egentligen börjat jobba i måndags men så blev det ju inte riktigt... Midsommaren i år firades hemma, framför en film medans resten av familjen var iväg på äventyr, lite surt men men. Idag mår jag lite bättre iallafall och ska försöka orka städa mitt rum, får se om jag lyckas.
 
Den enda som har fått mig att må bra på senaste tiden är bästa Håkan, han spelas på repeat här hemma dag in och dag ut. Han är så fin ♥

Konfirmationsresa 2011

Det är nu exakt två år sedan, TVÅ ÅR, jag åkte på konfirmationsresa till Eastbourne. De tre veckorna var bland de bästa jag varit med om! Träffade massa nya vänner, fick bo hos en härlig typisk brittisk dam, åkte på härliga dagsutflykter till Brighton och London, gick på musikal, bio, discon och hade det allmänt bäst! Kan inte fatta att tiden har gått så fort... 

Känns underbart att jag ska åka till London i September, saknar det verkligen!
 
 

Graduation 2013

I fredags var det äntligen dags för skolavslutning! Eftersom att jag går (eller ska jag säga gick?) på en engelsk skola så var det "graduation suits" som gällde, haha. Cermonin vi hade var rätt okej, var med i kören och sjöng så behövde inte sitta ner hela tiden iallafall. Toppen!
Efter min skolavslutning så tog jag första tåget till Forserum för att få se och krama om mina fina grabbar, och fina det var dom verkligen :) 
9C jag kommer sakna er så otroligt mycket, bara så att ni vet! 

Det bästa med sommaren

Sanda Bal 2013

Idag var det dags för Sandas bal och jag fick aggera lite fotograf, inget man tackar nej till i första taget. Vädret har varit på topp hela dagen och skönt var väl det, dock är sol ingen favorit när jag fotar... 
Men det var kul att se alla fina balpar och finast av dem alla måsta jag säga att Nyroz och Calle var!
Kolla bara på klänningen, hur underbar är inte den?
Fler bilder från balen kommer upp så småning om :) 

Ingen söndagsångest här inte

Första söndagen på länge utan söndagsångest, härligt! Tror det beror på att allt skolarbete är inlämnat och betygen är satta IDAG, hur awesome? Sommaren närmar sig med stora steg. Tre skoldagar denna veckan och sen tre skoldagar nästa vecka!
Livet är på topp och vill tacka alla i min närhet för det, kram på er!

partypartyparty

Igår firade vi pappsen som fyller gubbe imorgon. Kan väl säga att det blev en lyckad kväll med god mat och många kakor. Pappa fick en resa till London, så längtar ihjäl mig tills vi ska dit. shoppingshoppingshopping!

Nej men det bästa med att ha fest är nog att det blir rester över, hihi.

50års fest ikväll

Ikväll ska vi fira pappa som fyller gubbe på måndag. Så just nu fixar alla här hemma med förberedelser, själv står jag i köket och bakar med syster... Är dock inte världsbäst i köket så får se hur detta slutar, hehe.

Juliaedvinsson

Fototokigt måndagsbarn

RSS 2.0