Bergsrunda

Helgen har passerat för fort! Imorgon är det redan skola igen, usch och fy och blä. Tur att man har underbara människor i klassen som gör skolan så mycket roligare.

Iallafall, tidigare idag så gick jag och Bävern en promenad. Vi bestämde oss för att gå upp på berget, and so we did. Vi hade förväntas oss en helt vanlig promenad, men det blev något helt annat.

Vi höll på att trampa ihjäl ca 638294små grodor som hoppade på stigen, blev näst intill jagade av får, fick hjärtat att hoppa upp i halsgropen pga 2 ormar, tyckte synd om en död fågel och käkade blåbär och hallon i mängder. 8,6km senare lyckades vi ändå komma hem hela och oskadda, som tur var!

New black dress

 
 
 

curls

 
 

New in

Igår bestämde sig mamma, jag och pappa att vi skulle turista lite i vår egna lilla stad. Jag gick in i en affär som jag aldrig varit inne i tidigare och hittade en jättefin klänning som dessutom var på rea, underbart! Trots att det inte finns speciellt många affärer här så lyckades jag hitta en frän t-shirt ett par jeans och en hårprodukt, allt på rea! 
 
Jag fick en tub med "KMS moist repair" av mormor i julklapp för 2 år sedan och den räckde i nästan ett helt år och sedan när jag skulle köpa en ny så fanns den inte någon stans. Gav upp letandet och försökt hitta liknande produkter att använda med denna är verkligen den bästa. Blev så glad när jag hittade den hos frisören igår samt att den var nedsatt i pris. 
 
Nu kommer inte bara jag vara glad i framtiden, utan mitt hår också!
(Bild på klänningen kommer i ett annat inlägg)
 
 

Godmorgon söndag.

Söndag. Sista söndagen på sommarlovet. Sista dagen på sommarlovet. 
Imorgon börjar allvaret igen, denna gång på en ny skola, ny klass och nya lärare. Jag ska börja gymnasiet, är det nu man räknas som stor? Kan väl säga att det kommer bli kul med lite förändring i livet dock skulle jag gärna behållt samma klass som jag gick i innan bara för att alla var så underbara. 
Känner tre stycken som ska börja i samma klass som jag, eller känner och känner... Jag vet vilka de är.
 
Jaja, jag har fortfarande sommarlov i några timmar till och på schemat idag står städning. Usch fy och blä för städning men det är behövligt och jag vill gärna ha lite ordning och reda nu när skolan börjar.
 
Godmorgon på er förresten, fin söndagsmorgon idag!
 

vampire

 

Lördagsfrukost

Bestämde mig för att skippa havregrynsgröten idag för att istället göra pannkakor. Nackdelen med pannkakor är att det tar lång tid att göra plus att det inte är speciellt nyttigt. Så jag bestämde mig för att göra bananpannkaka som är snabbt, enkelt och nyttigt! Superbra och supergott!
Åt mina pannkakor med en klick turkisk yoghurt och hallon, en succéfrukost med andra ord.

Fredagsmys

Vaknade imorse och känslan av att det äntligen är fredag gjorde mig gladare än vanligt! Jobbade mitt sista pass idag och efteråt firade jag detta med en timmes spinning. Trots träningsvärken som jag har i armar och axlar sedan igår så körde jag på max idag och svettet rann som bara sjutton. Så härligt!
Till middag käkade jag potatisgratäng och kött, underbart!
Nu sitter jag framför en bra film med ett fat med vindruvor, fint fredagsmys för mig!

lever bendöden

Var tillbaka på gymmet igår efter en helgs uppehåll. Körde ett stenhårt benpass och motivationen var på topp! Hängde även med mamma och syster upp på berget igårkväll för en löpningsrunda och jag var helt död när jag hade sprungit klart. Det var skönt att gå och lägga sig med gott samvete, men imorse när jag vaknade höll jag på att inte ta mig upp ur sängen. Alla som någon gång tränat ett benpass förstår smärtan.
 
Fast jag är en sådan tjej som gillar träningsvärk, blir peppad av det. Så efter jobbet bär det av till gymmet för ett magpass trots träningsvärken så är jag sjukt taggad!

läsvärda bloggar

Har tidigare fått frågan "vilka bloggar följer du?" och tänkte dela med mig utav det här på bloggen. Jag är en tjej som älskar att läsa bloggar, ta del utav andras liv och resor genom livet.
Har du en blogg? Kommentera gärna, vill läsa fler!
 
Här kommer en lista på de bloggar jag följer
Clara Edvinsson, också min underbara syster. Hon skriver verkligen av sig i sin blogg, alltid nya intressanta inlägg. Hon bloggar om allt mellan himmel och jord men främst om träning och i hennes blogg får man följa med hennes resa genom "Vägen till mitt OS 2013". 
 
 
My Jagborn, en tjej som jag inte känner speciellt bra men har sett henne flera gånger. Hennes blogg är sprängfylld utav träning och kost och man får alltid ett överflöd av positiv energi när man är inne på hennes blogg. Hon är en stor inspirationskälla för mig och helt klart läsvärd blogg.
 
Ellen Såthén, en tjej som jag har känt sedan bebis. Vi gick i samma klass många år och har många fina minnen tillsammans. I Ellens blogg får man följa med henne på hennes resa till Nya Zeeland under ett år som utbytesstudent. Det är sjukt intressant att se allt ifrån balbilder till landskap. 
 
Esmeralda Edenberg, en blogg som jag hittat via blogg.se men vad gör det? Hon bloggar intensivt och har alltid fina bilder i sina inlägg. Hon är en extremt duktig fotograf som delar med sig om både fototips och redigeringstips. Lycka för en fototokig tjej som jag!
 
Mildred Sköld, en utav mina bästa vänner! Hon har ett brinnande intresse för mode och det är främst det hon bloggar om men hon är även en extremt duktig fotograf. Jag och Mildred delar många fina minnen tillsammans och hon har en underbar personlighet. Hon uppdaterar inte så ofta men man går in flera gånger per dag ändå och kollar för när hon väl bloggar blir man så lycklig. 
 
(anledningen till varför Esmeralda och Mildred fick dela bild var för att det hade så små bilder, inget annat)
 
Som sagt, har du en blogg? Lämna en kommentar så kikar jag gärna in!
 
 

Kräftskiva our way

Söndag kväll och här hemma hade vi en liten kräftskiva bara för familjen. Det var gott och mysigt, dock synd att det var frysta köpekräftor men men... Saknar tiden då vi fiskade egna kräftor, lägga i burar, ta upp burar, höra allt smatter och hälla ut dem på golvet innan de ska kokas. Tyvärr fiskar vi inte längre men kärleken för kräftor kommer alltid sitta i. 
 
Idag blev det tacopaj, kräftmys och blåbärspaj, mums! 
För du är det finaste jag vet - Håkan Hellström
 

Träna färgglatt

Igår när jag var på jakt efter en ny träningströja så kom jag på vad min syster har sagt "det är roligare att träna med färgglada kläder", så jag bestämde mig för att köpa en färgstark tröja. Kan säga att hon hade rätt! Mycket roligare med träning om man har träningskläder och skor som sticker ut. 

Klicka här för att komma till min förebild inom träning!
 

This is the new me

Har länge sagt att jag måste ta tag i träningen så för någon vecka sedan bestämde jag mig för att ta det på allvar såfort sommarlovet är över. Men så tänkte jag till och eftersom jag började jobba idag och ska jobba tills skolan börjar så är ju mitt sommarlov i princip över så det hela fick börja idag! Är redo för en förändring, en stor sådan och jag är taggad till tusen. Mamma har sponsrat med både nya skor och gymkort, kärlek till henne! Så nu är det bara för mig att ta tag i allting. Detta känns super, körde ett benpass på gymmet tidigare idag och tagget var enormt.
 
Woho, nu kör vi!
 Fortsätt, när mörkret kommer och allt gör ont - Håkan Hellström
 

kvällsdopp i solnedgången

Det är svårt att motstå underbara Vättern en varm sommarkväll som denna. Och eftersom att jag älskar att bada så cyklade jag, pappa och syster ner och simmade en stund. Helt sjukt att det är 21 grader i Vättern, underbart!
 
Eftersom jag ska upp tidigt imorgon så ska jag hoppa i säng tidigt. Bara ett avsnitt av The Vampire Diaries först. 
Sprid ut bensinen över solnedgången - Håkan Hellström

Söndag

Söndag och sista dagen innan jag börjar jobba igen. Känns sådär bra faktiskt. 
 
Har under hela sommaren varit i behov av en klippning av håret men det är så fruktansvärt dyrt att gå till frisören och jag försöker spara pengar till kommande resa, så jag frågade mamma om hon inte kunde klippa av några centimeter. Tycker resultatet blev helt okej faktiskt, dock känner jag mig korthårig...
Inte skyldig nån nått - Håkan Hellström

Vätternbad

Åh vilken kanondag!
Vaknade klockan åtta av att solen lös rakt in i mitt rum, hur härligt? Hade inget planerat idag och eftersom det var så sjukt varmt, varmaste dagen på hela året, så bestämde jag och min syster oss för att cykla ner till Vättern och bada. Vi började med att simma 800 meter för att sedan bada i nästan tre timmar! Det var verkligen sjukt skönt i vattnet och vi har alltid så roligt när vi badar så tiden bara springer iväg. 

Det blev några mag och rumpplask men det hör till, eller hur?
En midsommarnattsdröm - Håkan Hellström

Black n' white

Det här är min tid - Håkan Hellström
 

Kvällspyssel

Tänkte dra ut ikväll eftersom det har varit så fint väder, men det blev inte så. Det blev en dag hemma istället med bad i Vättern med hela familjen och sedan mys på verandan med räkor. Underbart!
 
Tyckte det var dags att byta skal på iphonen nu, så har suttit och pysslat ihop 3 nya skal. Superlätt och texterna betyder så sjukt mycket så jag blev riktigt nöjd.
 
 Och det är ju Pride i Stockholm just nu, så vad passar inte bättre än detta skal?
Nu kan du få mig så lätt - Håkan Hellström

magic reflection

Magiskt, men tragiskt - Håkan Hellström

slapp dag idag

Torsdag idag. Städdag. Det enda jag skulle göra idag var att städa mitt rum, gjorde jag det? Svar nej... Jag har legat i min säng och kollat på massa olika youtubeklipp hela dagen nästan, inte okej. Det var först efter middagen som jag faktiskt gjorde något vettigt, tog upp kameran och fotade lite.
Och nu sitter jag här och lyssnar på Håkan Hellström och mår allmänt gött.
 
Det är riktigt nice väder ute, sooool ♥
 
Du kan gå din egen väg - Håkan Hellström
 

Håkan i Varberg

I fredags var jag nog världens lyckligaste människa. Jag fick nämligen gå på Håkan-konsert! Senaste gången jag såg honom var våren 2011 i Huskvarna men denna gången var det i underbara Varberg. Det var massvis av folk och jag fick en grym plats nära scenen. Stämningen var magisk och kvällen blev helt underbar! 
 
I bilen hem sen så satt mamma och pappa i bilen med världens lyckligaste dotter. Vill tillbaka NU!
Du är fri till slut - Håkan Hellström

Juliaedvinsson

Fototokigt måndagsbarn

RSS 2.0