The magic of the ocean

Vidriga brännmaneter kan även dom vara vackra.

Friends are angels without wings

 

En magisk skog

 
 

pojkvän i världsklass

Albin kom hem från USA för ungefär en vecka sedan och hade med sig massa presenter till mig, hur gullig är han inte då? Blev verkligen superglad och bortskämd haha. Bättre kille är inte ens värt att leta efter♥
Jag är så kär (inte bara i skorna), hihi!

Koster

Förra veckan spenderades på Nordkoster med mina absolut bästa vänner, Mildred och Madeleine. Vi hade riktigt tur med vädret då det var sol och riktigt varmt varje dag. Vi solade och badade hela dagarna, gick långa promenader, cyklade runt hela ön i stort sätt, fiskade krabbor, åt god mat, brännde oss på maneter och satt och kollade på solnedgången på en klippa vid havet.
 
Har verkligen haft en superbra semester med massa mys på en av Sveriges vackraste öar.
 
 

söndagsshopping

Vad passar inte bättre en regnig söndag än att shoppa? Hängde med familjen till Jönköping och hittade lite nya plagg som nu fått flytta in i garderoben. Så underbart med lite nytt!
 
Igår kom jag hem från en underbar semster på Koster som spenderades med Mildred och Madeleine. Veckan bjöd på massvis med sol och jag ser ut som en kokt kräfta ungefär, nackdelen med att bli röd och inte brun... Så klagar inte på att det regnar ute idag, ganska mysigt faktiskt. Det bästa är att man kan sitta inne och kolla på serier utan att få dåligt samvete över att man borde vara ute, haha. Ikväll väntas fotboll, finalen kan man ju faktiskt inte missa!
 

Juliaedvinsson

Fototokigt måndagsbarn

RSS 2.0