The Vampire Diaries

En vän tipsade om The Vampire Diaries och eftersom jag har sett klart alla Anda Avenyn-avsnitt nu så tänkte jag ge TVD en chans. Och redan efter första avsnittet var jag fast! Jag och TV-serier alltså, vi passar så bra ihop.

 

 

Bara dårar rusar in - Håkan Hellström

Håkanfeber

Måndag och ny vecka. Sista veckan innan jag börjar jobba igen dessutom. Så vad har jag gjort idag? Sovit. Ja, jag sov faktiskt bort typ hela dagen. Att gå upp klockan tre är inte det smartaste för jag orkade inte göra något med resten av dagen så har bara gått runt och lyssnat på Håkan. Fårse om jag hittar på något ikväll eller om det blir en heldag hemma. 
 
Letade iallafall fram mammas gamla kjol. Typ förälskad i second hand och begagnade stuff ♥
Det kommer aldrig vara över för mig - Håkan Hellström
 

Kolmården del 3

 Saknade te havs - Håkan Hellström

Fri tillslut

Måndag idag ju och sommarlovet bara springer iväg. Idag har jag mestadels tagit det lugnt, suttit på gräset och plinkat lite gitarr, gått på en powerwalk i solskenet och sovit. Imorgon ska jag börja dagen med en långpromenad för att sedan förhoppningsvis åka lite båt. 

Älskar vädret. Svensk sommar när den är som bäst!
Du är den enda kvar - Håkan Hellström

sommarplågor

Vad är bättre än en riktig sommarplåga nu på sommaren? Jag tycker alla ska lyssna på denna sommarplåga, kan lova er att ni kommer gå runt och sjunga på den hela dagen sen, men det är det värt!

Jag minns vad min pappa sa för längesen, håll fast vid dina drömmar och vid kärleken

powerwalk

Även idag (eller säger man igår?) var jag ute på en lång kvällspromenad. Så härligt när det är så fint väder!
Nästan hela dagen har jag försökt fixa med bloggdesignen och jag är äntligen klar, hoppas jag. Det kanske är lite småfix kvar att göra men annars så! Vad tycker ni?
Nu ska jag kolla på ett avsnitt av Andra Avenyn sen hoppa i säng, det kommer ju en dag imorgon också.
 

finmiddag och långpromenad

Igår kväll åt hela familjen ute vilket var mysigt. Dock mysigare om man äter ute i en annan stad men men. Efter maten gick jag ut på en powerwalk i en timme. Det var helt underbart väder och det kändes som att jag svävade fram med bästa Håkan spelandes i hörlurarna. 

Våffelfrossa

Idag är en sådan dag då man bara är hemma. Inga planer alls, bara göra vad man känner för. Ganska skönt att strosa runt i pyamas hela dagen, kolla på Andra Avenyn, lyssna på Håkan Hellström och käka våfflor. Fint väder är det också, super!
 

Kolmården del 2

Var på Kolmården med syster i onsdags. Vi gick runt i parken i mer än åtta timmar så bena var ganska slut på kvällen. Tog med mig kameran, men självklart tog jag med fel objektiv SUCK... Men fick några bilder iallafall. Har valt att dela upp bilderna på 3 inlägg och det första inlägget kom upp igår.
I nästa inlägg kommer mina favortier, vet ni vilka djur jag syftar på?
©Julia Edvinsson
 
 
 
 
 

Fredag

Hej!
Vill bara säga att bloggen har legat nere ett tag bara för att det är sommar och jag har haft jättemycket skoj att göra så har helt enkelt inte hunnit blogga. Måste skärpa mig, jag vet. Men jag har startat upp ett projekt som jag kommer skriva om lite senare, är taggad till tusen måste jag säga. 
Började iallafall denna underbara fredag med en skål med gröt och en persika, sjukt gott!
 
 

Kolmården

©Julia Edvinsson
 
 
 
 

Juliaedvinsson

Fototokigt måndagsbarn

RSS 2.0