Myskväll

Igårkväll var familjen hos faster en stund, även kusinvitamin var där med sina fina små töser. Det blev en del bus med Elvira, men vad gör det? Jag älskar barn! 
Nu sitter jag i bilen påväg till Stockholm. Pappa och syster ska springa Lidingöloppet medan jag och mamma hittar på något att göra. 
Jag kan inte fatta att jag för exakt en vecka sedan satt på ett flyg till London vid den här tiden. Dagarna bara springer iväg!
 
Söta Elsa! Storasyster ville inte vara med på bild, men även hon är ett charmtroll :)
 


London weekend

Förra helgen var jag med familjen och faster i London. Jag älskar den staden, så fin, stor och underbar! Det spelade ingen roll att vi bodde på ett hotell ca 50 minuter med "The Underground" från centrala London, hotellet var så fint att det vägde upp det. Även fast vi bara hade tre dagar på oss så hann vi med att se mycket plus shopping såklart.
Höjdpunkten var att promenera vid Themsen på kvällen vid skymningen. Bara kolla på hur fint London Eye är by night!
 
Återigen, jag älskar verkligen London. Men nu vill jag upptäcka fler städer i världen. Drömmen är Paris!
 
London är underbart ♥

höst

Vaknade imorse och ville bara ligga kvar i sängen. Det var så sjukt kallt! Beslutade mig efter ca 30 minuter att jag skulle gå upp och hoppa in duschen, sagt och gjort. Frös dock fortfarande och det blev inte bättre av gå till bussen när temperaturmätaren visade fem grader. Vad hände med sommaren? Sen har jag frysit konstant hela dagen trots att jag hade på mig min höstjacka och en gosig halsduk. 

När skolan var över så åkte jag och fixade lite saker inför helgen, är så sjukt taggad! Borde egentligen plugga nu men mamma har köpt en blåbärspaj så plugget får vänta. Förresten så kommer min underbara syster hem inatt, känns behövligt eftersom att jag behöver hjälp med fysiken, hihi.

Jag älskar hösten men måste det vara så kallt? 
Kände mig lite höstklädd idag iallafall
 
 

Mysfredag och fotolördag

Spenderade hela fredagskvällen i soffan framför TV'n med världens bästa vänner. Eftersom det var fredag den trettonde så hade vi ett skräckfilmsmarathon och åhh vilka bra filmer vi kollade på. Vi gick och la oss vid 3 tiden och sen när vi vaknade imorse så bestämde vi oss för att vi skulle fota. Med kameran i handen tog vi sikte på Grännaberget. Det blev många riktigt bra bilder, har ju så snygga vänner så är inte förvånad!
 
Nu sitter jag iallafall här på en stol framför datorn, ska strax kolla på film med mamma och äta choklad. Bilderna på oss kommer komma upp lite senare, måste gå igenom alla bilder och välja ut några som jag ska ha i ett litet projekt. Men dom kommer så småning om :)
Hösten är påväg, fina varma färger i skogen

Hello Tuesday

Vaknade vid sju-tiden imorse och hade gott om tid till att göra mig i ordning. Hann även med att göra mig en god frukost. Så underbart när man kan ta det lugnt på morgonen så det är super att jag börjar lite senare vissa dagar.

Energin flödar inom mig idag och jag är supersugen på att inviga mina nya träningskläder. Det blir en snabbis till gymmet efter skolan för att sedan åka hem och drunkna i läxor. Ha en fin dag!

Loving the weather

Åh! Jag trodde sommaren var över, men icke! Vädret ute är faktiskt helt underbart. 
 
Nog om det, FREDAG idag ju!! Kom hem från skolan för någon timme sedan och sedan dess har jag suttit och bara lekt massa med olika bilder, hur kul som helst! Är dock ganska stressad nu då jag måste packa min resväska inför helgen... Ska även åka till faster om en halvtimme och fira Tjabba. Så mysigt, älskar att åka till faster! Hoppas på att kusinvitamin(er) är där också. 
 
Oj, glömde nästan... HAR BILJETTER TILL HÅKAN DEN 27/12 I HUSKVARNA!!!!!
 
Ha en fin fredag!
 

Not a good day

Usch, denna dagen är ingen dag jag vill minnas precis... Började med att jag missade bussen jag hade tänkt att åka med, detta resulterade i att jag inte hann äta någon lunch i skolan. Fick världens huvudvärk på matten, som förövrigt har suttit i hela dagen. Trodde att det skulle bli bättre med lite jobb, men fick stressa som en idiot för att komma i tid och sen var hela träningen rörig. Som grädde på moset så fick jag vänta i över en timme för skjuts hem... Inte min dag med andra ord.
 
Det hela blev dock bättre när jag kom hem och fick megagod mat! Och imorgon är det ju fredag, och fredagar är ju alltid underbara. Så ska hoppa i säng nu och hoppas på att jag vaknar utan ett bultande huvud imorgon.
Såhär glad ska jag vara imorgon!

long time no see

Det var ett tag sedan sen sist jag skrev... Har helt enkelt inte haft tid, spenderar mestadels av min tid i skolan eller upptagen med skolarbeten osv. Ska verkligen bli bättre med bloggandet, promise! 

Imorgon börjar jag redan klockan 8 med webbutveckling, hur kul låter inte det? Ser fram emot det iallafall! Har sedan franska och har pluggat som en idiot på mina franskaglosor ikväll och nu äntligen så sitter de!! Efter skolan blir det jobb och sedan mer plugg. Det är typ så alla mina dagar ser ut, inte så kul kanske. 
 
Efter 2 veckors uppehåll (pga att jag inte hade något busskort) så var jag äntligen tillbaka på gymmet idag! Körde intervaller på löpbandet samt ett lite lugnare benpass men det tog dock rejält i musklerna. Känns underbart att vara back on track!! Nu kör vi såhär hela hösten!
 
Fick iallafall reda på kanske årets bästa nyhet idag, och vet EXAKT vad jag önskar mig i julklapp! 
 
 
 

Juliaedvinsson

Fototokigt måndagsbarn

RSS 2.0