Jönköpings marknad med de bästa

Efter skolan, som just nu är rätt chill, så drog jag till Jönköpings marknad med världens bästa klasspolare. Vi käkade massa gott och bara umgicks.
Vi hade så sjukt underbart allihopa så tiden bara sprang iväg. Vad kan jag säga mer än att det blev en sjukt lyckad fredag?
De två sista bilderna är från fina Hannas blogg som ni hittar till om ni klickar HÄR! 

Dagens i svart/vitt

Naked Juice Bar

Provade min första smoothie från Naked Juice Bar igår och kan bara säga en sak: Kärlek! Den var så jäkla god, rekomenderas verkligen!

Awesome väder ♥

Långkjol

Kände att det var dags att variera sig lite och inte bara springa runt i jeans hela dagarna. Långkjol it is!

Brittebo 2013, 9C

Filmade en hel del när vi var på Brittebo med klassen och har nu klippt ihop det till en liten film. Kan inte säga annat än att jag går i världens bästa klass trots att vi ibland är helt störda.
 
Glöm inte att kolla i HD!!
 

Klassresa imorgon

Älskade Hund ♥

 

Du är så yeah yeah wow wow ♥

the power of the flowers

Maddes fest

Bättre sent än aldrig, eller hur? Förra lördagen hade Madde sin födelsedagsfest och vi grillade massa gott, spelade kubb, hade marshmallowskrig och hade det allmänt megaunderbart! Bästa gänget (+Mildred)!♥
 
 

Kissemiss

Madeleines födelsedagsfest

Madde fyllde 16 i måndags och idag ska hon firas. Ska dra mig mot hennes place snart och spendera kvällen med världens bästa tjejer. This gonna be great!
Kör på klänning och lockar ikväll ↓

The game is over, pull the trigger and just smile.

you are the fire baby

Grattis! Min andra halva <3

Idag är det ingen vanlig dag, för idag är det min BÄSTA väns födelsedag! Vi har hållit ihop i nästan 15 år nu och idag blir du 16! Det är sjukt hur många minnen vi har, du och jag! Sara Madeleine Eriksson du är det absolut finaste i mitt liv. Grattis min andra halva ♥

Bio

Var som sagt på bio igår med världens bästa människor. Usch filmen var hemsk, höll på att pissa på mig under vissa scener... Men det är så skräckfilm ska vara dock så sög slutet vilket var lite synd för filmen i sig var helt okej. 
(Vet tre personer som troligtvis kommer vilja mörda mig nu, men det får det vara värt)
 
 
 

Amazing day

Igår efter skolan så följde Albin och Gustav med mig hem. Vi hade det jättemysigt och senare på eftermiddagen kom även kusinvitamin och Björn. Vi utmanade dem i kubb, fast vi förlorade båda gångerna... Grillväder för första gången i år var det också, så grillat it was! Timmarna bara flög iväg dock, så helt plötsligt var det dags för grabbarna att hoppa på bussen. Jag hade iallafall en helt underbar fredag!
 
(och såhär går det när man tar egopics på min mobil)

mama

Ska på bio med bästa grabbarna o Madeleine ikväll... Mama it is! Ryser i hela kroppen när jag ser trailern så se den på bio kommer bli hemskt, men måste bara se den!

Juliaedvinsson

Fototokigt måndagsbarn

RSS 2.0