Nelly del II

Sötare får man leta länge efter!

Barnfotografering

Igår fick jag den stora äran att fota mitt söta kusinbarn, Nelly. En riktigt glad skit som blev jättesöt på bilderna. Jag tycker att det är så extremt roligt att fota barn, det blir inte tillgjort som det kan bli när man fotar äldre. Dock har jag aldirg fotat såhär små barn tidigare, men det gick helt okej ändå.
Dessutom älskar jag att vara omkring barn och tycker det är kul att få busa av mig någon gång ibland.
 
Vi fotade iallafall en hel del igår sedan åt vi god mat, grillat med färskpotatis, och avslutade vi kvällen med chokladdoppade jordgubbar, glass och biskvitårta. En underbar fredag med andra ord!
En söt liten nakenfis som blir 5 månader om drygt en vecka♥

Tjejmys

Igår hade jag verkligen en toppenkväll!

Annie, Kajsa och jag åkte hem till Fanny på kvällen för att grilla och spela sällskapsspel. Jag fick aggera grillmästare och jag måste säga att det blir riktigt gott käk. Vi spelade även med andra ord och med andra gester och skrattade tills vi fick ont i magen. Det blev verkligen en toppenkväll med underbara tjejer!
 
Fler sådana kvällar i sommar tack!♥
 

mina favoriter

Hej underbara långhelg
Efter skolan igår åkte jag hem för att städa, baka och fixa lite innan jag hämtade upp Albin i Kaxholmen. Så skönt att ha ledigt tills på måndag. Mindre skönt är det att ha fysikprov som första lektion när vi kommer tillbaka, men vi pluggade lite till det idag. Vi har även busat med Bosse, kasta boll är en favorit. 
 
Nu återstår några lediga dagar med plugg, träffa vänner, fota kusinbarn och bara ta det lugnt. Behövligt trots att det bara är några fåtal skoldagar kvar till sommarlov. 
Åh vad jag tycker om dig, min fina♥

Two years ago

Idag saknar jag Koster. Jag saknar att få spendera en hel vecka med en av mina absolut bästa vänner på Sveriges kanske finaste ö. Att bara njuta av sol, bad, promenader och krabbfiske. Koster 2012 var verkligen den mest underbara resa jag varit på, och jag hoppas att jag får chansen att åka dit igen någon gång i framtiden, då helst med båda mina sweethearts!

Skogen där var verkligen helt underbar, och drömmen för två fototokiga tjejer!


braid and flowers

Yes I am crazy and I don't pretend to be anything else.

Mammas dag idag

Idag är det alla mammors dag och vill passa på att säga grattis till min underbara mamma, du är bäst!
Mormor och morfar var här med tårta på dagen, senare blev vi bjudna på restaurang. Åt supergod mat och sedan tog jag en långpromenad och badade Bosse i Vättern. En helt okej söndag med andra ord.
 
Ingen söndagsångest ikväll inte, går bara i skolan två dagar denna veckan och har inga lektioner någon av dagarna. En vecka som jag nog ska klara av. Hoppas även på att jag har möjlighet att träffa min älskade, det vore mysigt!
 

Bollbus med Bosse

 

klänning och bleka ben

Så himla härligt att man kan gå barbent! Klänning, kjol, shorts you name it, sommarkänslor på hög nivå. Jag lever på att jag om exakt tre veckor sitter på ett flyg med mina bästa vänner påväg till Riga för några mysiga dagar i Lettland. ♥
 
 

summer feelings

Svenska jordgubbar måste vara det godaste som finns och framför allt det bästa på sommaren. Tack bästa mormor och morfar för att ni kom med dessa goingar igår♥
mums!
 

Fredag

Äntligen helg, säger jag som har varit hemma från skolan två dagar denna veckan...

Hade det inte så efterlängtade mattenationella idag. Första delen kändes okej, andra delen mycket sämre och sista delen förstod jag ingenting av. Kunde en uppgift sedan satt jag med gråten i halsen i 45 minuter och såg hur alla andra i klassrummet skrev, medans jag själv satt där och inte förstod någonting. När jag sedan frågade om hjälp så visade det sig att jag hade fått provet för matte 3C och inte 1C.., Inte så konstigt att jag satt där som ett frågetecken. Så det var bara att börja om med rätt prov, suck. 
 
När jag äntligen blev klar, en timme senare än alla andra, så möttes jag av världens hetta utanför ytterdörren. Solen lyste starkt och det var högsommarvärme, så jag bestämde mig för att jag var värd lite frozen yogurt efter 5h matte. Bästa beslutet idag!
 
Nu ikväll har jag bara tagit det lugnt, ätit god mat med mamma och pratat med underbara syster. ♥
Lite många matbilder nu, men det är typ det mitt liv består av... Mat!

Wonderful day

Åh vilken härlig dag! 

Var hemma från skolan idag, då jag inte mår så bra... Men vädret har fått mig på helt andra tankar, sol sol sol! Perfekt shortsväder och perfekt för att sitta ute och räkna matte. Hoppas verkligen att värmen är här för att stanna, helst hela sommaren! Bara 22 dagar kvar till sommarlov och bara 9 riktiga skoldagar, hur underbart är inte det då? Dock har jag några prov kvar att göra men snart kan man koppla av på riktigt i några veckor. 
 
Ska bli bättre på att blogga och fota, det lovar jag!
 Åt iallafall godaste frukosten imorse, vem älskar inte smoothie?

Premiäråk för 2014

Igår bestämde jag mig för att dra på mig mina cykelbyxor och trotsa det urkassa vädret för en cykeltur. Känslan i kroppen när man sitter och trampar på cykeln är obeskrivlig och trots att det blev en väldigt kort runda då vädergudarna inte tyckte om mig igår, så var den tillräckligt lång för att få mig på bättre humör. 

Jag hoppas på många rundor i sommar och förresten är det bara en månad kvar till sommarlov!!


Juliaedvinsson

Fototokigt måndagsbarn

RSS 2.0