Fest

Igår var jag på fest hos min kusse Eleonore :) Det var god mat och trevligt folk. Vi gick tipspromenad och spelade kubb, laget jag var med i förlorade varje match... Men det var skoj ändå :) Jag retades med min andra kusin Nathalie, hihi, som jag alltid brukar göra när vi träffas... En lyckad lördagskväll :)
Här kommer lite bilder på Elvira, Desirée's (min yngsta kusse) barn! Så söt är hon ♥

Nytt objektiv

I konfirmationspresent fick jag ett nytt objektiv till kameran av mamma och pappa, ett macro för att vara exakt. Jag var ute och provade det först ikväll, och det är helt gudomligt! Jag var ute tills klockan var tio och bara fotade och fotade :) Imorgon blir det nog mer fotograferande, hiihi :) Har redigerat en bild nu, så en bild blir det innan jag säger godnatt till bloggen!

Söndag

Hej!
Idag är det söndag och mormor har namsdag, Grattis :) Vi åkte till henne idag och fick mumsig hallontårta! Jag och syster letade efter grodor, hehe, och vi hittade hur många som helst. Påväg hem så åkte vi en sväng runt om Gränna. Vi var och kollade på vindkraftverken bland annat, dom är enorma när man står under dem och kollar, haha. (inte så bra bilder, mobilbilder allt ihop)

Hemma!

Hej!
Kom hem ifrån England för ungefär två veckor sedan. Jag ber om ursäkt för urusel uppdatering på bloggen, men jag har inte hunnit med datan speciellt mycket sedan jag kom hem. Jag har konfirmerats och haft partaj! :) Felicia, Madde och Mildred kom till mig och vi övernattade i tält, sjukt mysigt. Sedan skulle vi sova en natt till hos mig i tält, vi kollade dock på Irene Huss- Tatuerad Torso, innan vi skulle gå ut till tältet, vilket var väldigt lyckat, hehhe. Sen åkte jag, madde och mille hem till mille och så sov vi där i två nätter :) SJUKT MYCKET MYYYS! Nu är dock Mille i Uppsala, men så fort hon kommer hem så ska vi vänta på sommarvädret, hyra en kanot och padla o bada! :) Uppdaterar mer om England och konfirmationen en annan dag :)
(mobilbild) haha, ser ni mig? hahah :p

Juliaedvinsson

Fototokigt måndagsbarn

RSS 2.0