Duktiga tjejor!

Har haft en super fredag med filmen "Låt den rätte komma in" och glada tjejer till sällskap :) Idag började man med en underbar frukost och massa flumm, thihi :) Kom precis hem ifrån skogen, joggade 5km med de bästa idag, duktiga tjejor ♥ Ska göra oss i ordning nu, sedan drar vi in till stan.
Bild på mig och Mille efter en joggingtur på berget :)

Det bakas här hemma :)

Idag har jag jobbat och efter jobbet blev jag så sugen på att baka. Just nu står dumlemuffins i ugnen och gräddas :) snart ska mina cookies in :D Sen efter maten ska jag baka kladdkakemuffins, biskvier och en drömtårta. Jag går på stort, hihi. Bilder kommer upp när allt är klart (om det blir klart vill säga).
I mina hörlurar medans jag bakar... ♥

Bloggpaus.

Har haft en bloggpaus, igen. Anledningen är för att jag inte har tid helt enkelt. Plugget tar ganska många timmar av dagen... Men nog tjatat om det. Har alla haft en bra dag? Jag har haft det super :) Först plugget, sen sjöng jag med Maria och nu ska jag ställa mig vid spisen och steka pannkakor :)
Jag älskar pannkakor ♥

Hv ♥

Var på hv i förrgår, det var då Stefan Liv's tröja hissades. Det var så fint, stod där och grät... Jag var nog inte den enda.. Det var synd att Hv förlorade mot Timrå, men Timrå behöver lite poäng så det var helt okej ändå.
Igår var det skolan och sedan gymmet med bästa Madeleine. Tränade i en timme och fyrtiofem minuter... Så hej träningsvärk!... Haha.
Idag var jag och jobbade efter skolan och det gick helt okej :) Kul att komma igång igen nu efter jullovet.
Men usch, var det någon mer stans än jkpg där det ösregande och haglade idag? Vädret är inte på topp nu...
Imorgon blir det till att åka skridskor med några i klassen och sedan gymma med Madde :) Fårse om jag överlever, det märker ni imorgonkväll. Ha en bra kväll, nu ska jag äta glass :)

Jag ser det snöar

Äntligen snö! Dock tre veckor försenat men Bättre Sent Än Aldrig. Jag har gått på stan idag, men hittade seriöst INGENTING. Eller jo, sminkborttagningsmedel. Oj vilket långt ord... hehe.
Har precis kollat på Once Upon A Time med syster, jag har nu sett 4 avsnitt. Så sjukt bra!! Tror att fösrta avsnittet har premiär i Sverige på torsdag på kanal 5. Alla borde kolla för att avsnitten är helt gudomliga!
Som sagt första avsnittet sänds på torsdag klockan 20.00 i kanal 5, kolla på det säger jag bara!

Mot stan

Har precis gjort mig iordning och ska strax ta bussen till stan. Får se om jag hittar något snyggt, haha :) Efter stan väntar jobb, första dagen för simskolorna nu då. Nej men vad jag ville säga med detta inlägg var att jag inte kommer att kunna blogga speciellt mycket idag med tanke på att jag inte kommer att vara hemma. Hoppas vi ses ikväll iallafall :) Nej nu måste jag rusa till bussen, ha en bra dag och åter igen GRATTIS till Felicia ♥
old pic men men, älskar dig Felicia ♥

GRATTIS UNDERBARA!!

Tänkte bara säga GRATTIS till världens underbaraste vän som fyller 15 idag :) Massa kärlek till henne ♥
Besök gärna hennes blogg och bomba henne med gratulationer ♥ tryck --->www.schutzler.blogg.se

Att det ska vara så svårt att stänga av datorn.

Nu sitter jag här igen... framför datorn klockan halv två på natten. Inte nog med att det blir sena kvällar så blir det också lång sovmorgon.. Har vaknat runt 12 varje dag under lovet, vissa dagar har jag vaknat klockan 14.00 och då är ju resten av dagen helt förstörd. Tänkte gå och lägga mig vid elva tiden men jag har verkligen fastnat bland massa bloggar. Nej men nu får jag ta och stänga av datorn. Ska sätta alarmet på klockan 9 och se om jag orkar gå upp tills dess... Det har ju inte fungerat den senaste veckan... Nej men godnatt alla söta läsare ♥
trött tjej = cambild.. uppochner dessutom. Aja, godnatt!

Ben & Jerry's

Har precis varit och handlat med syster. Kom hem med två Ben & Jerry's och tablettask, hihi. Sista dagen som jag får äta godis så det gäller att passa på.
Ska strax gå upp till mitt rum med en B&J i handen och kolla på Desperate Housewives, fortsättningen från i höstas.

Någon av er bloggläsare som kollar på DH? :)

svampbob muggen :D

Fick en fråga om jag kunde lägga upp en bild på hela muggen så här kommer den :D På bilden nedan har jag satt ihop tre bilder till "en bild" den är lite konstig men det gick inte att göra bättre med tanke på att muggen har rundade kanter. Men nu ser ni iallafall hur hela muggen ser ut :)

svampbob ♥

Har haft ont i halsen hela dagen men som tur är finns en gul liten vän som aldrig sviker, varken i TV-rutan eller när det gäller andra saker. Fick denna helt otroligt underbara mugg av Madeleine när hon kom hem ifrån Spanien. Tack underbara vän!
Just nu sitter jag framför TVn och dricker ett otroligt gott te (det blev ännu godare än vanligt med svampbob på muggen) :D Hoppas alla andra har det bra!

iCurl :)

Söndag idag och jag mår inte speciellt bra. Har mått dåligt hela helgen, börjar nog att bli sjuk antar jag. Nog om det. Var på mellandagsrean förra veckan och köpte mig en iCurl. Den är sjukt bra och enkel att använda. Gjorde lite snabba lockar i håret igår. Nej nu väntar duschen. Ha en bra söndag!

Ny hårfärg :D

Under detta korta jullovet har jag inte hunnit med så mycket. Jag har firat jul, sjungt i kyrkan tre gånger, firat nyår med de underbaraste, ätit. Nej jag har faktiskt inte gjort så mycket.. Jo, jag har legat i min säng och kollat på massor av avsnitt från CSI Miami, massa kärlek till den serien!! Juste ja, jag har färgat håret också. :D
Bilden är inte 100% rättvis dock.. :p 

Har ni haft en bra jul?

Har varit lite OFF de senaste veckorna... Jag har försökt att blogga via mobilen men det har inte fungerat.. Måste kolla upp det där... Aja, har alla haft en bra jul? Det har jag iallafall :D Sjöng först i kyrkan med min underbara vän Maria. Kärlek till det. Sen gick jag hem till mormor och morfar och firade jul med familjen. Fick massor av julklappar ^^ hihi.
Hur firarde ni jul 2011? Hemma, hos en släkting kanske med vänner? :)


Juliaedvinsson

Fototokigt måndagsbarn

RSS 2.0