Förlåt!

Förlåt.. Något har hänt med min blogg. Ska försöka fixa det SNART! Ha tålamod. Vet inte vad som har hänt men något är det.. Får försöka fixa det i veckan!!

TGIF!

thanks god its friday.

Hej!
Veckan har gått jättefort och nu är det fredag! Skolan idag var inte OKEJ. Vi började med svenska och sedan engelska, ganska kul, men sedan idrott med vollyboll (gillas inte, mina handleder gjorde ont), sen var det matteprov (vilket var svårt för att jag inte fattade) och sen scienceprov med vikarie... Alltså två prov idag, det är INTE ok.
Men jag ska inte gnälla.. Nästa vecka väntar SO-prov och det gillas inte! Skolan är ganska jobbig ibland.. Vissa veckor har vi jätte många prov och vissa veckor har vi knappt inga läxor alls..
Efter science provet, som jag satt kvar på 10 min extra (typ alla gick kvart i 2 och jag gick kvart över två.) så skulle hinna med bussen som skulle ta oss hem. Men då ser jag Katarina komma gående och fråga om vi ska åka med hem.. Och så gjorde vi det och nu sitter jag här med sex runtspringande hundar.. :) Ikväll blir det MYS med middag :) ses!
Min lilla sötnos. Manda ♥

Musse & Mimmi


Vad händer?

Jag har skrivit ganska mycket om en speciell sak, men inte riktigt sagt vad det är. Nu så ska jag berätta!
Det är såhär (facebook ppl vet). Min syster ska ha en Holländare här (hos oss då) i en vecka nu. (någon skol/utbytesgrej). Det är därför vi har städat så mycket. Vi har renoverat ett badrum och lite smått och gått.
Min syster säger dock att det är jag som ska prata med han, för att han fattar ju inte svenska och min syster gillar inte att prata engelska.... Elak syster hon är, eller hur?
Men ändå det kan vara en bra möjlighet för mig att öva på min engelska. Behöver ju den dagligen nu oså..
Men han ska i alla fall hämtas i JKPG klockan två! (om en minut :P)
Ses kanske senare ikväll!
Kram (stackarn, vi ska kolla Solsidan ikväll, vad ska han göra då?)
bildbrist, JAO.

Godmorgon söndag.

Har egentligen varit vaken sedan halv nio men har bara duschat och legat i sängen sedan dess. Mamma och syster har städat hela morgonen lång och om ungefär en timme ska vi åka till jkpg för att....
Berättar mer sen.
När jag duschade tyckte jag att det var så skönt så jag stod kvar jätte länge i duschsen, höjde värmen hela tiden också. Så när jag gick ut ur duschen var hela rummet fullt av ånga... Det kändes även som om jag hade sprungit några mil, kunde knappt andas o jag var helt skakig. Jag var helt skakig i över en timma, men det börjar släppa nu..
Måste påminna mig själv om att inte duscha så varmt.
bara en snabb liten (dålig) outfit bild.
jeans- JC
adidas (tröja?) - intersport

calzone VS kyckling

Kunde inte bestämma mig vilken pizza jag ville ha. SÅ typiskt mig. Mammi älskar calzone och kyckling och jag älskar calzone och kyckling. Så vi delade 50/50 liksom. :) båda pizzorna var jätte goda :) Tack THÖRNS för en god måltid.
inte världens bästa bild men aja :)

pizza på G !

Sitter här och är helt utmattad. Har städat (nästan) hela dagen och snart blir det pizza :) Beställde calzone, bara för att den är godast. hihi. Imorgon väntar en dag med mer städning men framförallt läxor. Lovet är ju slut på måndag och jag har ganska många läxor som måste göras. Men det löser sig, hoppas jag!
Skriver mer om morgondagen senare, ni får ha det gött så länge! :)
läxor :(

städdag.

Förlåt för igår. Men jag och min syster städade hela dagen lång. Vi hann ändå bara med ett och ett halvt rum... Men i rummet var det verkligen kaos, men nu är det fixat. :) Clara står i trappan och ropar på mig, hon vill att jag ska komma och hjälpa till att städa. Så vi syns kanske senare, måste städa nu :( ses
bjuder på den ;)

Sitter med Ellen och Madz :)

Förlåt för dålig uppdatering men jag och Madz har byggt bro hela dagen lång... Men nu sitter jag i maddes soffa med Ellen och Madz och bloggar :) vi ska snart göra nuggets med ris och senare ikväll ska vi äta chips och kolla på vampyr film! Får se om den är bra, tycker inte om vampyr filmer så jättemycket (förutom twilligt då). Men jag går väl ge den en chans. Senare ikväll blir det tecknat och sen sova, får se om det bli någon mer uppdatering eller inte.. Skit väder ute också, det blåser sjukt mycket :(

Julia Dagen

Väcktes idag av att mamma ( plus två hundar ) kom in på mitt rum och sa GRATTIS på Julia Dagen... Jag hade helt glömt bort det. GRATTIS TILL ALLA SOM HETER JULIA! Just nu sitter jag och väntar på att Madz ska komma. Vi ska göra klart ett arbete som vill håller på med i science. Ikväll blir det troligtvist Ellen och Madz hemma hos någon med en mysig film. Det är så kul att hitta på nått med någon (gammal) klasskompis. Saknar alla så mycket nu när man inte ser någon på dagarna. Eller, går ju i samma klass som Madz men det är inte samma sak! Nu ska jag sminka mig så ses kanske senare! KRAM!
Bild tagen innan Rehams fest. (två veckor sedan)
Linne- H&M
Spets blus- H&M

utskämd, igen.

Trassel i 3D var en helt underbar film. Jätte rolig men samtidigt så sorglig. Man kan säga att jag satt och asgarva ganska mycket och alla småbarn (ja, det var typ bara småbarn där) satt och glodde på mig. Ellen skämdes nog lite över mig tror jag... hehe konstigt? Sen i slutet satt jag o Madz o lipade... Det slutade med att Madz hade smink på hakan!! Bussen hem då.. Vi satt längst bak och Madz fick mig att börja garva. Bussen tyckte nog att jag var knäpp eller nått! Vi skulle ha sovit hos Madz men hon kunde inte sen så det blir kanske imorgon ist.! Trassel ♥♥♥♥♥

Bio

Nu blir det trassel med tjejorna :) ses när jag kommer hem.

Trassel i 3D :)

Imorgon blir det bio då.. Reserverade precis platser till Trassel i 3D :)

Dett blir våra platser.. Hoppas dom duger!! :)

Det ringde nyss en person :s

Det ringde precis en man som kom från något... Och han ville ställa massa frågor till mig om RADIO :o
Så det tog 9 minuter att svara på alla frågor.. Men någon gång måste man vara snäll. Eller hur?


Är man stor måste man vara snäll. (alvedon)

hatar cam bilder :(

God kväll alla söta!

Sitter just nu på mitt rum och är livrädd för att det är några utanför som skjuter smällare :s
Sitter och SMSar med söta Ellen också! Vi ska på bio imorgon med bästa Madz :)
Stan idag var  helt ok. Var hos polisen och gjorde ett pass... Såg ut som skit på bilden (men det gör väl alla på ett passfoto?) Det tog max fem minuter. Sedan åkte vi till stan för att boka in en synundersökning till mig.. Dumma skolsköterska som inte tycker att jag har bra syn :s 
sedan blev det lite saker på Jula och Ikea :)


Imorgon ska jag till stan med min syster! :D Och vid tolvtiden kommer troligtvis Ellen också :) MYS! :o



 

Glömde säga...

... HA EN JÄTTE BRA ALLA HJÄRTANS DAG :)

Påväg till storstaden.....

Jönköping! Sitter i bilen påväg till Jönköping som sagt. Ska troligtvis försöka gÅ till polisen och göra ett pass, om jag vågar.. isen börjar lägga sig på vättern nu ser jag. Vill åka skridskor på bunnsjön men det är fullt med snö pÅ den :( Imorgon kanske det blir Madz oså. Får se hur det blir, ska iaf till stan imon med :p Ses senare KRAM!

Liten förändring

Hej bloggen.. och bloggläsare.

Det var ett tag sedan nu. Jag tycker att det är sjukt tråkigt att blogga när

1. Man inte har något kul att skriva om

2. Man inte har några bilder

3. Bloggen är så ful och man inte orkar göra något åt det.

 

Men idag innan när jag försökte starta igång min damp dator för att installera " sims 2 " så kände jag en stor saknad av bloggen. Och så  har man vänner som tjatar på en... Tänkte ta bort bloggen och skaffa en ny, men sen tänkte jag att det bara var att göra om lite och så har man en "ny" blogg :)

Jag började att fixa lite idag. Och för er som undrar... Det är en tillfällig header, skrev dit mitt namn istället för ingenting.

Hoppas detta blir som en ny start för mig och min blogg. Inga mer bloggpauser här tack!


Jag i min älskade KENT tisha! sämst bil förövrigt I KNOW!

Juliaedvinsson

Fototokigt måndagsbarn

RSS 2.0