France

Förra torsdagen lyfte planet till Frankrike, en resa jag sent kommer glömma. Hade det så otroligt härligt där nere och att få resa med underbara vänner gjorde inte saken sämre precis. Havet och sandstränderna var ju helt klart det bästa, så fint!
 
Jag bodde hos en tjej som bor i Saint-Jean-de-Luz och hennes familj var helt underbar. Jag hade tur som fick ett eget, stort, rum med eget badrum och dubbelsäng. Trivdes så bra där!
 
På torsdagen när vi kom dit började vi direkt med skola, 3 lektioner och alla var trötta, hungriga, svettiga och en aning tjuriga när skoldagen var över. Fredagen spenderades på en matmarknad, lunch på stranden och guidad tur av staden. 
 
I lördags var vi ett gäng som åkte till Biarritz, som helt klart var den finaste staden! Att leka bland vågorna var en magisk känsla dock lite läskigt... 
I söndags var vi ute på havet och åkte båt hela dagen. Det var soligt och varmt i havet och jag brände mig rätt rejält trots att jag var dränkt i solskyddsfaktor 50... Vi hade dock det väldigt trevligt med massa ost, korv och baguetter till lunch. På kvällen var vi alla dödströtta så vi beställde pizza och somnade sedan ganska tidigt.
I måndags var vi i Spanien, i tisdags stod Bayonne på schemat och i onsdags åkte vi till Pau. Ville verkligen inte åka tillbaka till ett kallt Sverige i torsdags. Men nu är jag iallafall tillbaka till vardagsrutiner, söndagsångest och massa plugg... 

Hejdå Sverige

...och hej Frankrike!
Som jag har längtat till att få flyga iväg med massa fina kompisar. Denna veckan kommer bli kanon!
 

Bakning med min favorit

Tvingade Albin till att baka med mig igår, det var inte jättepopulärt men resultatet blev riktigt smarrigt! 
 

pluggmotivation

Helgen blev över förväntat bra! Hade en lång lista på saker som skulle göras i helgen och har nästan bockat av allt på listan, vilket känns otroligt skönt. Albin följde med mig lite spontant i fredags. Hade inte många timmar men hann med lite pizzamys och sällskapsspel innan han åkte hem ♥

Igår stod plugg och städ på schemat och lördagen räddades av att Albin kom på kvällen och spenderade natten här, inget som alls var planerat men det gjorde absolut helgen till det bättre. Har dessutom varit hundvakt åt en busig valp och sällskap är ju alltid kul. 
Idag har jag vunnit över Albin på Mario Kart (viktigt!), bakat och pluggat lite matte. Helt okej dag.
Är jag den enda som måste äta när jag pluggar?
Äpplen och kanel rekommenderas starkt!

Tisdagspepp

Galet länge sedan jag bloggade. Har inte kommit in i rutiner än, trots att skolan är igång... Mitt läsår har börjat med att jag varit sjuk till och från. Är på bättringsvägen men efter gårdagens jobb försvann rösten och jag har levt en dag i tysthet, nästan iallafall. 

Tiden bara springer iväg och redan nästa vecka åker jag till Frankrike med massa goa klasskompisar, hur bra? Älskar att resa och att skapa nya minnen med personer jag tycker om, så det kan ju inte bli annat än bra! 
 
Fick massor av bloggmotivation tidigare idag, så kameran åkte fram nu på kvällen. Lite knepigt att fota när det är mörkt men det är sånt man får ta. 
Det regnar ute, hur bra är inte det? Älskar regn♥

Juliaedvinsson

Fototokigt måndagsbarn

RSS 2.0