Trick or Treat?

©Julia Edvinsson

scary mode

Känner att det är många inlägg om mat här på bloggen och det kan bero på att jag älskar att äta, hehe. 
 
Nej men hej på er! Känns som en evighet sedan jag skrev av mig här på bloggen så tänkte göra det nu. Halloween och allt nu ju, hur awesome är inte det? Själv älskar jag att spöka ut mig men brukar dock aldrig fira Halloween, lite synd. Har alltid velat fira det så som de gör i amerikanska filmer, hur coolt som helst!
 
Eftersom att jag älskar att spöka ut mig, och andra för den delen, så kunde jag inte motstå att ha en "Halloween-plåtning" och favoritmodellen ställde upp på att spela död i några timmar. Bilderna kommer upp någon gång under dagen, så håll utkik!
En sneakpeak på plåtningen  

Frukost

Fikamys

Äntligen höstlov! Behövs verkligen kan jag lova. Har massor av saker jag ska hinna med under denna veckan, vissa roliga och vissa lite mindre roliga saker. 

En fika på stan med mina bästa vänner gjorde dagen super! 

Onsdagsinspo

Har varit hemma idag för att jag inte mådde speciellt bra imorse. Tanken med dagen var att jag skulle plugga, men har mest suttigt och kollat på Eva & Adam och lyssnat på musik. Har dock fått världens bästa idéer och är supertaggad på att dra igång ett litet projekt. Mer om det senare.
 
Nu på kvällen var jag så uttråkad så jag bestämde mig för att ha en liten fotografering med mig själv. Blev en lite mer kreativ variant på det hela. hihi. 
 
Det kommer fler bilder från denna fotografering så småning om, kram på er!
 
 

Tisdag

Studiedag idag, underbart! Plugg och bio står på schemat idag, har också fixat ett nytt legitimation, det var på tiden! Avnjuter nu en fika med pappa innan jag ska dyka ner i samhällsböckerna.Resa bokad

Är överlycklig just nu, har nämligen bokat en resa till Great Britain once again. Var där för några veckor sedan och nu ska jag tillbaka. Jag älskar verkligen England, så mysigt på något sätt.
Jag ska iallafall åka och hälsa på min syster som pluggar i Oxford just nu.
Ska bli hur mysigt som helst och är supertaggad! 
 
 

Bästa ♥

Igår var jag hos Annie tillsammans med Kajsa. Vi spelade in scener till en engelskaredovisning och jag kan väl säga att det blev en del skratt, hehe. Men det är det som är det bästa med dessa tjejor, man har aldrig tråkigt! Har inte hunnit ta tag i redigerandet av film, men lite bilder kan jag bjuda på. Ha en fin dag.
 
Och ja, vi är fullt normala (nästan iallafall) hihi.
 

Frulle

En bra start på dagen är en god frukost! Och precis det hade jag och mamma idag, äggröra, bacon, te och färskpressad äppeljuice. Kan det bli bättre än så? Nu är jag mätt i magen och ska ta tag i alla läxor som måste göras. Tur att man har Håkan Hellström som gör pluggandet en aning lättare. 
 

Grattis Mammi

Idag är det ingen vanlig dag för idag är det mammas födelsedag. Grattis mamma, älskar dig! ♥
Världens bästa mamma!

Fina Annie med Raket ♥

 
 
 

Härlig start på dagenlovely water

 

Fotosöndag

Idag har jag spenderat i princip all tid på foto och redigering. Hur kul som helst men planerna jag hade när jag vaknade blev lite uppskjutna (städa rummet bland annat)...
Jag totalälskar hösten! Allt med hösten är bra typ, färgerna i naturen, mörkret, höstmys, massa chailatte och varm choklad och bäst av allt: känslan av att vintern är på gång. 
 

Min fina vän

Modell: Madeleine Eriksson Foto: Julia Edvinsson 

Höstnyheter

Har ganska många nya prylar. Var ju i London och köpte lite saker, har även shoppat lite här i Sverige också. Igår tillexempel så köpte jag en ny, supergosig grön halsduk från Monki (rekomenderas till alla frusna varelser där ute). Köpte även några örhängen från Ur&Penn, det var 3 smycken för 25kr, hur billigt är inte det? Det blev även lite annat smått och gott samt lite behövliga grejor. 
 
Det enda jag behöver skaffa mig är ett par gosiga vantar, sedan är jag redo för höst!
 

Juliaedvinsson

Fototokigt måndagsbarn

RSS 2.0