Lite snabb update för morgondagen.

Imorgon går jag som sagt i skolan från klockan 8-15.30 inte kul. Men skolan måste skötas.. Sedan efter det så sticker jag iväg till rosenlundsbadet och jobbar en sväng. Slutar klockan 7 men kommer inte hem förräns tidigast kvart i nio :( Detta resulterar siffran 0.00 på bloggen.. Om jag inte klämmer in en liten mobilblogg?? vi får se om jag hinner... har bara 15min (om jag hinner med bussen) på mig att äta, byta om och gå ner till sportbassängen imorgon innan jag börjar arbetet..

Om skoldagen lite snabbt bara..

Började klockan 09.05 med franska. Vi gjorde en liten lek, mitt lag förlorade.. hehe.. iof så deltog inte jag i leken men men... De tjatade på mig. De sa.. Kom igen nu Julia, vi vill vinna detta!! Men jag skickade upp Berre och det gick ju inte så bra... hehe... nej nu ska jag inte vara sån :p
Vår lärare gav oss läxa första dagen i skolan :( Förhör nästa måndag på ord jag inte ens visste att de existerade (stavas det så??) men det måste gå bra... Satsar på ett MVG i år me ju :)

Efter franska hade vi science. Vi fick tillbaka våra prov och jag fick VG/VG STOLT :) :D
A och sen hade vi några lektioner till.. Ganska OK dag idag faktiskt!

För övrigt i skolan.. Det började en ny kille i min klass idag.  Alltid kuil med nya ju :), Bere mobbar mig för att jag inte kan säga S och Allen säger inte Julia, han säger Blondi!

Men jag klagar inte för det xd ses imon.. Och fan jag lyckas inte med att somna innan halv elva :( 

Affären..

Nu ska jag gå till affären.. Mitt godisförbud börjar imon så jag har fortfarande idag på mig att äta.. MOAHHA!!
Nej nu ska jag inte vara sån... Tänkte ladda upp lite bilder sen med  :) Hoppas jag hinner med både det och en film :) :D Blev så sjukt "Lilla Jönssonligan" pepp nu.. Åhhh. nej nu får jag skynda mig så jag hinner somna innan elva ikväll med. eheh.. ses!
godis :)
gammal bild från arkviet..

lycklig?

 

ang. inlägget igår... jag vill bara förklara..

 

Självklart är jag lycklig.. Eller om man kan kalla det lycklig? Det beror på hur man ser på saker och ting. Men 2008 var jag som lyckligast.. Vill inte gå in på detaljer.. Men aja..

 

 

Btw. Jag fattar inte vad det är för fel på mitt kommentarfällt... om det inte fixas snart då får jag seriöst damp... Inte bra.. Men jag fattar inte vad jag gör för fel.. Jag kan läsa kommentaren och klicka på länkar osv.. men jag kan inte godkänna dom! :o ÅHHH VAD ARG JAG BLIR!

sov sött

Nej nu är det dags att sova. Jag har packat allt jag  behöver så som nya böcker och pennor osv. Slipper iaf att åka buss imon. tummeupp. Mamma skjutsar vilket är fedt najs! Nu ska jag snart gå och  ta bort all makeup och borsta tänderna o lite så. Lägga fram en outfit och ställa väckarklockan på 06.30 :) lite sovmorgon iaf! :D På onsdag börjar jag klockan 8 och går till halv 4. Nej inte kul alls. Måste åka 06.55 bussen och det betyder INGEN SOVMORGON :( sen börjar jobbet vid 4 till 7 så kommer hem typ halv nio eller nåt :s fedt segt men aja.. Vill man ha cash får man ligga i :D

Och roligt att det är några som har hittat till min blogg igen, det uppskattas! Och ang kommentarerna.. Jag har fått mail om att era kommentarer inte publiceras.. Och jag har faktiaskt en förklaring. Varje gång jag trycker på "Godkänn kommentar" så typ laggar datorn... den typ stängs av helt efter det och jag provade innan att trycka i flera samtidigt, mne nehe då... damp data!! Får kolla på det imon! :)


fattar inte att jag lägger ut detta ! :o hehe bild ifrån 2008, alltså typ TRE år sedan!

2008. tiden då jag var lycklig


2011, nytt år nya möjligheter!

ingen rubrik

Fruktansvärda nyheter.. Eller aa för bloggen då.. Min dator har börjat strula igen, den stängs av hela tiden.. Jag hoppas att jag hinner publicera detta innan datorn stängs av. Jag har typ försökt skriva ett inlägg jätte länge nu men den bara stängs av :(
 
Jag måste snart gå till affären. Jag ska köpa frulle tills imon. Skolan börjar ju, sjukt pepp! Velat tillbaka till skolan sen nyår, hehe. Men helt seriöst så saknar jag alla mina vänner som Madde, Hanna, Mille, Fille, Emil, Nasse, Carro, Hassan, Larsina, Larsana & jätte många mer! :o typ hela klassen saknar jag, och lärarna.. Aa saknar skolan sjukt mkt. ):

USB kablen är fortfartande borta, vilket gör mig riktigt sur. Jag tog lite bilder innan men färgen på håret stämmer inte på bilderna.. Får se om det går enklare att ta kort på det imon i dagsljus ? 

Sålänge får det bli en gammal bild :P

 
Nej.. nu saknar jag våren :(

frissan idag.. blev inte riktigt som jag hade tänkt mig...

Jag var hos frissan idag.. Skulle slinga håret "blondare".. Men hela håret blev typ SUPER blondt... Vet inte riktigt om jag ska gråta eller skratta? Jag får be mamma att göra lite mörka "mörkare" slingor i håret nån dag så det ser lite mer naturligt ut!. Hehe nu ska vi inte klaga här! Satt ju faktiskt hos frissan från klockan 09.45-13.00 ungefär..

Imon börjar skolan.. Taggar nu! Har längtat efter mina vänner nåt så enormt. Jag får gå och lägga mig tidigt idag så jag orkar upp imorgon.. hehhe!

Tänkte visa en bild på håret men hittar inte USB sladden.. Jag ska gå ner och leta igen men så länge får det bli en cam bild.. Ger inte samma effekt men aja..!


inte världens finaste bild. Men jag lovar det kommer bilder på håret senare..!

Jag är inte död!

Hejj!

Förlåt för att jag tog en så lång "bloggpaus"! Och för er som har frågat, Nej jag är inte död!
Ska försöka bättra mig nu, men skolan börjar ju på tisdag och därav också jobb osv..
Vi får se hur det blir med bloggen... Gjorde en fin juldesign som jag inte ens hann ladda upp. Min dator har inte varit en speciellt bra vän på sistone.. Den har bara strulat hela tiden. Den stängs av när den har varit på en stund, typ efter 10 minuter! Men nu så tog jag ut batteriet och skrek på den.. heheh, jag vet löjligt men det funkade! :D

Imorgon ska jag till frissan ;) Det blir väl att slinga håret lite blondare och klippa det lite men bara lite! :o
Och jag vet att jag är jätte tråkig, jag lägger sällan in bilder, men jag ska försöka bättra mig! :D 


 
Och jag vet.. Det är jätte tråkigt med cam bilder.. iaf när camen suger -.- men men..
Btw. ska göra en ny design som jag ska lägga  upp och ta bort snön, hehe, det töar ju faktiskt ute nu!

Juliaedvinsson

Fototokigt måndagsbarn

RSS 2.0