Hundbad

Badar i Vättern med mina underbara hundar! Dock är inte Bosse så bra på att simma...

Svar på kommentar

Fick en fråga av en läsare. 
"Finns det någon anledning till varför du la upp ett videoinlägg?"
Svar: Ajjemen! Haha, nej men jag kan inte inte lägga upp bilder på bloggen, så då tänkte jag att jag kan börja lägga upp videos istället! Kul att testa på något nytt någon gång :) 

Dancing with my friend

Lite oseriöst dansande med min underbara vän Felicia!

ARG!

VARFÖR KAN MAN INTE LADDA UPP BILDER?!?!?! 
Blir lack på blogg.se!

Huvudstaden

Har tillbringat två underbara dagar i vår fina huvudstad! åkte ut med någon båt, åt på restaurang, bodde på hotell, gick på museum, och shoppade såklart! Tur med vädret hade vi också, sol och varmt nästan hela tiden! 
 

Black/white

Får

Förra onsdagen när jag och Mildred var ute och fotade hamnade vi oss några får. De var jättesöta i början sedan fick Mille för sig att skrämma iväg dom... Så då kom alla får springades mot oss. heheh.
 
 
 

Maneter

Hade det sjukt bra på Koster med min fina vän. Havet var megahärligt att bada i, nackdelen var dock alla maneter... Javisst är de fina att titta på, men att bli bränd är ingen större hit... Tur att öronmaneter inte är farliga då!

orkidé

Sista kvällen på Koster hittade jag och Mille orkidéer och jag var bara tvungen att fota dessa vackra blommor! Härligt ljus var det också! :)

Kostertistel

Mums

Detta följde med hem i resväskan :)
Det kommer ifrån Gottebiten i Nordby shoppingcenter, en bit utanför Strömstad.

Hemma från koster

Nu är jag hemma från en underbar vecka på Koster. Tack till Mildred och hennes mamma för att jag fick följa med. Vi har haft det jättebra, det kunde dock varit lite bättre väder, men ska inte klaga! Havet var megahärligt (bortsett från maneterna...) Åter igen TACK!

Koster levererarJuliaedvinsson

Fototokigt måndagsbarn

RSS 2.0