födelsedagspresenter ♥

+ choklad o lite money ♥
Tack till
-Mormor ♥
-Morfar ♥
-Farmor ♥
-Farfar ♥
-Mamma ♥
-Pappa ♥
-Syster ♥
-Faster ♥
-Caroline ♥
-Hanna ♥
-Mildred ♥

28 april-min födelsedag!

Som ni kanske vet så var det min födelsedag igår! :) Och jag vill tacka för alla gratulationer som jag fick ♥
Igår hade jag verkligen en toppen dag med presenter och tårta :) hihi
god tårta pappa bakade :)
Tack för tårtan mormor och kakan farmor ♥ Det var mums!
presenter ♥
På bilden från höger- Clara (syster), farfar, farmor , jag
(imorgon får ni veta vad jag fick) ♥

26 april-outfit

jeans-nelly
linne-h&m
oversize tröjja-åhlens
väska-från syster
skor-converse

Gott med frukt!

Innan när jag och syster gick till ICA så kände jag en längtan efter frukt! Kunde bara inte motstå att köpa hem lite. Så just nu sitter jag och smaskar i mig...

aj aj aj

aj aj aj... Somnade på studsmattan tidigare idag. Solen stekte på min rygg... hehe! Blev lite lagom sådär röd! Och nu så svider det! :o Har gått i bikini och shorts på mig hela dagen (+ ett linne ibland) det har varit sådär superduper skönt väder nu! Och jag längtar verkligen tills sommar, då man (förhoppningsvis) kan ligga ute och sola hela dagarna och bli bruuuun! Just nu får man ju använda bus för att bli brun, det funkar ju det med! hihi!
fint med rosetten där också ja!

sista dagen innan skolan börjar...

Ja nu är det sista dagen innan skolan börjar. Det känns ju lite sådär eftersom jag inte har gjort en enda läxa och vädret är på topp! Får väl sitta ute och läsa en bok eller nått, hihi. Igår hade jag fullt upp hela dagen. Jag var på Visingsö och jobbade. Kom hem på kvällen och sedan gick jag och syster och kollade på film! :) Idag sov jag ganska länge och sedan har vi bara suttit och fikat lite och kollat på lite saker som vi ska göra när vi åker till Stockholm :)
Vilket är den sjunde maj :)
Tittade på lite klännigar på H&M och blev kär i dessa :)
finns  här
finns här
finns här
såå söta!♥

påsk!

Glad påsk på alla läsare :)
Brukar iof inte fira påsken speciellt mycket. Men jag hör massa fyverkerier utanför huset någonstans. Har även köpt ett påskägg till mig själv och öst i mig massa godis :) För va är en påsk utan godis, sv: ingen.
Men idag har jag cyklat till visingsö. Ja, jag cyklade faktiskt rakt över vättern till visingsö, nej nu ljög jag. Jag åkte färja över och hade med mig två cyklar (min och maddes), sen mötte Madde upp mig i hamnen och vi cyklade till Pärsgården eftersom Gränna fotoklubb (som jag är medlem i) hade vernissage där idag, sålde faktiskt en tavla för 750kr :) HAPPY I AM RIGHT NOW! hiihii
Imorgon blir det ön igen, men då ska jag till tempelgården och jobba lite :) Alltid kul att träffa familjen Eriksson ♥
hihi. Madeleine Eriksson ♥

Svar på en kommentar


Hej Moa, vad glad jag blir av att du tycker om min blogg! ♥ Och självklart så ska jag svara på frågorna.

1. Jag fyller år den 28 april, vilket är om 6 dagar :)
2. Klockan har jag köpt på Guldfynd (här). Dock så finns inte den med "diamanter" på hemsidan men det är från samma märke :)


3. Jag skulle gärna läsa din blogg, men du gav bara ut din mail adress så jag vet inte vad din blogg heter! Du kan maila mig på [email protected] eller kommentera vad din blogg heter! :)

Mina älskade vänner + Maddi ofc ♥

♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥

stan idag igen.

Hej. Åkte till stan med syster...IGEN. Jag var på A6 i för någon dag sedan och igår, var på stan igår och idag... Iallafall hittade två födelsedagspresenter till mig själv, hihi! bla. den där vita blusen som jag skrev om tidigare. Det var 10% på allt för alla medlemmar idag så jag kunde inte motstå! Sen åt jag och syster på SUBWAY! :) hihi

Torsdag

Veckan har gått fort. Snart är det skola igen. Har inte börjat på mina läxor än... Men igår så träffade jag Mille och Fille på stan och vi hade väldigt roligt i alla affärer, hehe. Vi gick in i provrum och provade massa kläder. Det var jätteskoj! :) Letade efter saker som jag önskar mig tills min födelsedag och jag hittade bara en vit blus från H&M med lite spets på axlarna... får se hur det blir med den saken... :) Men bjuder på en bild sen fredags ♥

pearlsofanca-sjukt fina smycken till ett bra pris!

 

 

 

www.pearlsofanca.se

volksåp negiltnä

Äntligen Påsklov. Har väntat i åtta veckor på att det ska bli påsklov. Men nu när jag har det så inser jag att det inte är så kul, att det bara är massa läxor som ska göras. Att jag måste till biblioteket för att hitta böcker som jag kan använda till SO-projektet och hemkunskaps powerpoint som ska bli klar och massa svenska på det. Ändå så sitter jag bara framför TVn eller datan hela dagarna. Men imorgon ska det bli skärpning, inte för att jag hade tänkt att göra några läxor, men jag ska hitta på något mysigt med Mille och Fille i staden Jönköping. ses någon gång när jag är på blogghumör, om man kan vara på det humöret vill säga.

Söndag.

Hej! :)
Idag har jag gjort lite nödvändiga saker, som att städa osv. Ska strax ut och borsta vovven, han fäller sjukt mycket så det är på tiden... Lite senare kommer det två till hundar, Lina & Manda. Har ni läst min blogg tidigare så vet ni att det är Bosses mamma och Bosses moster som kommer.  :) De ska vara här tills på onsdag tror jag. Älskar verkligen att vara hundvakt så detta blir förhoppningsvis skoooj :) HIhi.. Bilder från helgen kommer senare, tog dock inte så många bilder, vi hade fullt upp med att ha skoj!
bilder ur arkivet :P

ang. helgen

Imorgon blir det påsklov :) Äntligen... Det ska självklart firas med att man åker hem till bästa Hanna i Habo med de bästa tjejorna. Synd bara att inte Madde kunde följa med denna gången! :( Men men. Iallafall. Tar med mig kameran så sen när jag kommer hem blir det massa bilder på oss :) Nu vet ni, så inget bloggande för mig imorgon!
cambild i mörkret. lyckat.

Det blev lite sent igår.

Som sagt. När syster kom hem igår så åt vi och sen berättade hon om vad hon hade gjort hela veckan i Holland. Hon hade gjort jättemycket skoj :) Sen så öppnade vi paket som hon hade fått av familjen hon bott hos. Fick mycket fina saker (och goda hihi) Clara hade även köpt hem lite gott :) Nej nu ska jag äta och senare kommer det upp ett inlägg om vad som händer imorgon :)
outfit idag:
vid tröja- Gina Tricot
Svarta adidas mjukisar- Intersport
Det var inte svårare än så :p

tre.ton.de

hej ! Ska strax börja med So läxan. Hur jobbigt som helst när man vet att syster snart kommer hem. Har saknat henne massvis! Men nu, efter en vecka i Holland, så är hon (om en halvtimme) hemma... Om hon har köpt något till mig blir jag glad men om hon inte har köpt något till mig blir jag.... också glad. Anyway, engelskan gick skit idag. Tappade bot mig och började prata massa som jag inte skulle säga -.- Tur att det finns något som kallas retest! :o Ska försöka kämpa med matten nu också... skriver mer när syster kommer hem! :)

engelskan, varför finns du?

Sitter här och försöker öva på engelskan. Inte kul att ha redovisning imorgon. Blir alltid så nervös när jag ska gå upp och ställa mig längst fram i klassrummet och prata på engelska... Även om jag har en fantastisk lärare och underbara klasskompisar så tappar jag helt bort mig och vet inte vad jag ska säga. Ska försöka ändra på det imorgon, när jag ska stå och prata om mitt "Dream job" vill säga "Actress". Vi får se hur det går och jag ska försöka att inte säga ehm hela tiden... hehe. önska mig lycka till! :o
Har verkligen bildbrist!

Jag är med och tävlar om..

Kandylandy.se
Brandsinfashion.com

när jag har tråkigt så...

...brukar jag redigera bilder. Det är nog mest för att jag älskar att sitta och pilla med alla olika saker som finns i photoshop. Skulle inte klara mig utan det i en endaste sekund. Eller jo kanske. Men så fort jag kommer hem och har lite tid över så sätter jag mig vid photoshop och redigerar och raderar. Först gör jag något men det blir så misslyckat så jag raderar det... För bara några sekunder sedan blev jag klar med denna. Litet oseriös dock. Inte så mycket tid nerlagt. Men ni fattar principen.

C'est lundi le 11 avril 2011

Bjuder på mig själv idag.

måndag igen.

Hej måndag. Har inte haft någon tid för att blogga. Okej det var en lögn. Men jag har inte orkat att blogga faktiskt. Jag har jobbat i helgen och sen igår när jag kom hem så kollade jag på 8 avsnitt av CSI Miami. Iallafall. Idag har jag haft science prov (No prov) och det gick väl sådär. Jag tyckte att det var lite svårt men ett G hoppas jag på :) Sen spelade jag gitarr och det gick super. Fick börja på ett nytt riff idag och det är verkligen super kul :) Nåja Samuel sötnöt fyller 13 imorgon och det ska vi självklart fira, eller?? Hehe. Blir väl till att sjunga för honom på VARJE lektion? Så som vi gjorde för hans syster Hanna :) Ska nog faktiskt gå upp och kolla på lite mer CSI. Eller öva till matte eller engelska provet. Vi får se!

iväg. snart.

Hej. Ska snart bege mig in mot staden. Ska vara "ledare"/"assistent ledare" för ett sim/simhopps läger ikväll/imorgon. :)

tänkte vara lite snäll idag.

Hej bloggen och bloggläsare. Kommer precis hem från en underbar promenad på berget och ett stort plus för det sköna vårvädret som har vågat sig fram. Tog med kameran och fotade massa blåsippor. Imorse gick jag upp och gjorde frukost. Eller a. Pannkakor med grädde och sylt. Det blev super gott! :) Skriver mer om vad som händer senare idag... Lite senare.
tycker ni inte att jag är jätteduktig på att göra pannkakor? :)

Börjat med ett nytt projekt.

Som ni vet så målade jag av en bloggerska för några dagar sen. Nu har jag fått önskemål att måla/teckna av KENT. Men jag vill inte förolämpa KENT eftersom det är de är bäääst så jag valde att göra deras skivomslag till RÖD. Ska nog börja senare eller imorgon. Tack för önskemålet, sånt uppskattas ♥

Ben & Jerry's in my heart.

Vill bara säga att jag ÄLSKAR BJ väldigt mycket! :o Sitter just nu här och inte orkar öva svenska.. Ska titta på "Huset fullt med hundar" Eller något liknande. Jag har kollat på alla de avsnitten och jag går gråtandes ifrån TVn varje gång. Jag är väldigt svag när det gäller hundar. Och när ens favorit inte blir vald så kan jag inte hålla inne tårarna. Har inte varit hemma idag så det har inte blivit något bloggande för min del. Men vill bara säga att min syster åkte till Holland idag och ska vara där i en vecka. Så nu vet ni det :p
Ben & Jerry's - cookie dough ♥

åhh. arg.. :@

Åhh.. Just nu är jag grymt arg. Jag gjorde precis ett projekt i PH som jag skulle lägga upp på bloggen. Det tog ca 45 minuter att göra det. Och så råkar jag trycka på "don't save". Så den sparades inte! :o Är så arg på mig själv just nu. Orkar inte göra om det. För det var ganska mycket som jag gjorde kan jag säga er. Får väl ta och göra en enklare. nej.

Helt underbart.

polkagris.

Ehm ja, HEJ :)
Sitter här och äter polkagris. Nyttigt, nae... Men min syster åker imorgon och då skulle hon ha med sig polkagrisar. Så jag och ppap stack upp på åtorget till Tomtar & Troll, bara för att de är bäääst, och köpte polkagrisar :) 14st blev det. Och då tänkte jag att det inte gjorde något att jag tog en. hihi. Iallafall, kunde inte motstå Grännas godaste polkagris (faktiskt inte så många andra som är goda)... TROLL-GODIS! :) Nej nu ska jag sjunga. Ses när jag är hemma. Det kommer en lite cam bild nu.. hihi
Ät inte för mycket polkagrisar för då blir du som jag...
skämt dock. hihi. Nej det var inte speciellt kul.. ;o ses

franskan tar slut på mig.

fjärde april.

Hej vår. För det är väl vår nu? Ingen mer snö och isen på vättern smälter. Det måste väl vara vår, eller? Iallafall. Skolan har varit bra! Är sjukt inte pepp för imon när jag har franska prov direkt på morgonen... :( Känner att jag måste plugga nu...  Är dock sjukt pepp på att teckna. Igår målade jag och idag vill jag teckna, vad är det för fel på mig? Måste ändå plugga glosor nu så kanske tecknar lite senare.. :)
hihi.. Det var en som trodde att detta var Isabelle.nu.. :) Men NEJ det ska föreställa Kissie. Dock så råkade jag sabba näsan osv. Vet inte om man ser att det är hon men men.. Det var kul iallafall :)
(Färgerna stämmer inte.. Kolla bara på den gröna i förra inlägget... Det är mer de korrekta färgerna)

KLAR! :)

Nu är jag klar. Någon som kanske kan lista ut vem det är? :)

hihi. busigt?

Visste ni att jag älskar att måla? Jag tycker det är jättekul och det får en att känna sig lugn på något sätt. Som idag. Jag orkade verkligen inte sitta och göra läxor så jag satte mig ner, letade på internet vad jag skulle måla och sedan började jag måla. Satt i över en och en halv timme och höll på med samma bild. Resultatet blev la sådär, bara för att jag älskar att måla så betyder inte det att jag är bra... Idag valde jag att måla av en bloggare. En bloggare jag tror att ALLA känner till? Eller?
som ni ser så är den inte klar än... hehe. Visar resultatet på bloggen när den är färdig.!

get ready for this.

helgen.

Hej igen. Har ni haft en bra helg? Det har jag iallafall. I fredags åkte jag och Madde hem till Mildred efter skolan. Vi tre hade lite flumm och senare på kvällen gick vi ut och åkta linbana på skolgården. Det var skit kul! Och sen skulle vi komma upp på nån ställning, hehe. Madde och Mille kom upp men jag (klumpig som jag ä) ramla ner... Men sen kom jag också upp och vi satt där och snacka och lite sånt. Sen körde vi någon lek på några snörrgrejjor. hihi. Sen drog vi hem till Mille och åt och gjorde och färdiga för natten och blåste upp luftmadrassen som alla vi tre skulle sova på. (den var stor). Mitt i natten känner jag att jag har ont i ryggen... Mildred också, hehe. Så vi väckte Madde och sa att vi var tvungna att pumpa upp madrassen igen för all luft hade gått ur. Vi pumpade upp den och gick o la oss. Senare 6-7 tiden väcker Mille mig och säger att vi måste pumpa igen... Så vi gjorde det.. Då upptäckte jag att det var tre hål på sidan av madrassen... Inte konstigt att vi låg på golvet... Vi tejpade igen hålen och gick o la oss IGEN. Men ingen kunde sova så vi låg och flumma. Men vi kom inte upp ur madrassen förrän klockan halv elva typ. Vi gick till VIP och köpte "lite" godis och sen på hemvägen kunde vi inte motstå att stanna på skolgården och åka linbana :) hihi. Sen gick vi på stan i några timmar och träffade "några" som Mildred verkligen ÄLSKAR :) hihi.. Neh. Men det var min helg. Ointressant? Kanske det. Men bästa helgen på länge!
tog inga bilder. så det fick bli två bilder ur arkivet!

Nu blir det...

BULLAR! :)
Gick upp vid elva idag. Vi hade ingen frukost så jag gjorde pannkakor och väntade sedan på att familjen skulle komma hem/vakna. Sedan åt vi pannkakor och nu blev jag så sugen på bullar att jag måste äta några. hihi.. Berättar om min underbara helg lite senare idag, I PROMISE!

Juliaedvinsson

Fototokigt måndagsbarn

RSS 2.0