Grattis bästavän, fjortis idag! :)

ni har sett den förut men...
GRATTIS ÄLSKADE HANNA ♥ IDAG BLEV DU FJORTIS ! :)
Hoppas du inte skämdes FÖR mycket när vi sjöng för dig idag... På svenskan, lunchen (det var roligast^^), so'n, engelskan & domestic science.. hihi ♥ Vi visar bara vår kärlek till dig Hanna. 

Godnatt.

Godnatt alla söta.
Tänker inte gå och lägga mig riktigt än men tänker nog stänga av datorn ganska snart. Sen blir det lite plugg. Intalade mig själv att plugga innan men det blev aldrig av... Men men. Köpte en tidning innan idag, Sofis Mode, jag undrar om.. NEJ nu ska jag läsa igenom SOn... Bjuder på en bild så länge! och jag vet vad ni tänker.

tisdagdentjugoniondemarstvåtusenelva.

Hej :)
Skolan idag har varit okej. Gjorde inte så mycket speciellt. Tisdagar är ganska slappa faktiskt, det gillas. Efter skolan stannade jag kvar med några vänner och spelade KING eller något liknande. Det var super kul, har nog aldrig spelat det innan, hehe, jo jag vet att jag är efter!. Sen hem med buss. Inte kul eftersom Madde inte var i skolan idag så fick jag åka själv :( Sedan skulle jag till tandläkaren, och jag HATAR tandläkaren... De skulle kolla min tandställning och de tyckte att jag har varit azuum o sen undersökning efter det. Hade (som alltid) inga hål. YEEJH! ^^ Åkte till sången direkt efter det och det visade sig att Maria var sjuk så jag fick sjunga själv. Det gick helt okej faktiskt men va lite osäker på toner osv. Glad ändå, det var första gången jag "vågade" sjunga själv, hehe.. Bara för att jag har varit hos tandis idag så tyckte jag att jag var värd godis. mihi ^^

Nya inköp

Här kommer lite bilder på vad jag köpte i lördags när jag var i stan. Har inte orkat redigera speciellt bra. Men jag hoppas bilderna duger :)
och en vårjacka :)

Dagen.

Hej måndag!
Dagen har väl varit sådär, tror jag. Dagen började att jag vaknade i tid (om inte tidigare) så jag hann duscha och ta det lite lungt på morgonen. Sen bussen och vi (jag & Madde) missade inte 1:an idag, det gjorde vi förra veckan och då fick jag lite panik kan man säga. hehe. Sen skolan. Lektionerna innan lunch gick helt okej. Men sen efter lunch... Jag åt äcklig pastagrej eller "åt", det smakade BLÄ! Då bestämde jag/ & Felicia att vi skulle ner till "caféet" och köpa något. Där nere möter jag Rebecca & Linn ♥ och de ska också köpa något. Precis när vi ska fram och säga vad vi villl ha så går brandlarmet. ALLA får panik och springer ut. Jag sa till Felicia "Asså hur många övningar ska vi ha igentligen?" Det var typ 4:de gången sedan julas (varav en av dom gångerna då det inte var fejk) Vi ställer upp oss och väntar på att få gå in när vi ser en brandbil med blåljus komma. Brandmännen gick in och kollade sedan hoppade de in i bilen och började backa. Vi bara "aa fejk igen, brandbilen åker iväg..." Men sen började de ta ut slangar osv. Och vi bara " WHAT?!" Sen fick vi stå ute och frysa och missa lite av matten. Sen när vi äntligen fick gå in så berättar lärarna vad som hade hänt. Det var en brand i en soptunna på en toalett i källaren... Sen luktade det inte speciellt "gott" inne i skolan. Hehe.. Inte speciellt kul... Men nu ska jag gå och spela gitarr. Hejs!

28 Mars.

Vill börja med att säga GRATTIS till min fina vän Maria! Grattis på 14års-dagen ♥ Hoppas du får en toppen dag :)
Hade ingen annan bild på denna datorn. Men Grattis igen :) ♥

skolvecka.

Nu väntar en hetsig skolvecka. igen. Denna veckan med ett stort SO prov som jag måste börja plugga på imorgon. Nästa vecka blir värre kan jag säga.. Jag tror inte att jag hinner blogga speciellt mycket denna veckan. Imorgon är det skola sen gitarr och sen (plugg), tisdag är det skola och sen sång, onsdag skola och sen jobb osv. Men vi får se. Kommer iallafall lägga upp lite bilder på vad jag köpte i lördags (imorgon blir det tror jag). Är faktiskt ganska trött nu. Jag får inte glömma att ställa om klockan nu, så att jag inte vaknar en timme tidigare. Kanske är värt det? Eller? Har ju ganska svårt att komma upp ur sängen på mornarna.. Hmm??
från i lördags. Börjar inse att mitt hår börjar bli långt.. Kanske dags att klippa av det? Hmm.. Nae.

Käk.

Har precis käkat. Idag blev det oxfilé med potatisgratäng. Det var mumma om man säger så. :) Innan idag så åt vi våfflor. Det var ju våffeldagen i fredags men vi åt det idag istället. :)

Håkan Hellström 25/3 2011

Håkan i fredags. Helt obeskrivligt underbart. Kom dit vid kvart över sex, bara att se den långa kön och bara höra alla fans som stod lite längre fram som sjöng "kom igen Lena" och andra helt azum låtar fick mig att helt totalt glömma bort att det var svinkallt ute. Insläpp halv/kvart i sju. Springa in och ta en bra plats. (alla typ stannade i garderoben men jag och Madz sprang in och ställde oss). Vi fick stå längst fram lite till vänster. lokalen börjar fyllas mer och mer och klockan tickade långsamt framåt.
Vi får stå där i en timme o tjugo minuter innan konserten börjar. Det trycker på mer och mer och folket börjar strömma in. Jag och Madz spelar spel och kör "namn-lekar" för att tiden ska gå fortare.
Innan ens konserten har börjat så står fansen och hoppar och sjunger hans låtar. Och innan ens konserten har börjat får vakterna bära ut en tjej som har svimmat.
Håkan kommer in på scen och trycket fördubblas. Stämningen höjs med 90% och allt är helt perfekt. (srry för dåliga bilder)
Jag formade ett hjärta med händerna när han kom och då lyfte han på hatten och blinkade åt mig. Jag tror jag dog då! :o
i slutet slängde trummisen ut sina trummpinnar. Och jag fick tag i den ena, men så var det en brevid mig som snodde den ifrån mig. Buhuu. .__.
Jag tog lite över tvåhundra bilder och typ sjukt många videos. Men ska göra läxor nu så har inte tid att lägga upp de. I slutet när vi skulle gå till bilen kan man säga att jag var döv. Jag hörde ingenting. Får väl skylla mig lite själv eftersom att jag stod vid högtalaren... Men det var en helt underbar kväll. Tack!

Till stan idag.

Hej.
Idag ska jag till stan. Har precis tagit mig en dusch och ska strax iväg o göra mig iordning. Jag skriver om den underbara kvällen den 25/3 senare (när jag har kommit hem). Vill bara varna nu i förväg. Jag hade inte med mig kameran, men tog lite bilder på mobilen. (dålig kvalité).
(Det går inte att ladda upp bilder. I´m sorry)

Håkan Hellström

Ett mästerverk eller hur? :) ♥

Monki

Håkan Hellström

utvklsamtal.

Åhlens

music is my life

Håkan Hellström

GinaTricot

Håkan Hellström

Våfflor

bort och iväg.

Hej studiedag!
Nu ska jag till mormor o morfar och käka våfflor :) Ska börja på ett lite "projekt" senare idag om jag hinner. Vad kan det vara?? Hmm.. ?!
Det kanske kommer upp i bloggen? vem vet..
Nej men nu så ska jag åka. ses senare :)
lite bildbrist här ja..

H&M

jag och min gitarr :)

Sitter just nu och spelar gitarr. Har visserligen gjort det sen jag kom hem (i stort sett). Kom hem vid halv fem ungefär. Sitter mest och spelar helt galet falskt, men vad gör man lixom? Sitter också och försöker skriva klart låten som jag håller på med.. Kanske kommer upp i bloggen när den är klar? Vi får se, vet inte om jag vågae spela den här.. :p

Pappa har gjort tacos, så ska ner och käka nu. Kanske återkommer senare.

Håkan Hellström

BikBok

Håkan Hellström

är inte klar än...

söndag.

Lördags mys :)


Tack till Rebecca :)

Vill bara säga TACK till Rebecca som har gjort detta finfina armband till mig :) (Det går inte länka till hennes blogg :s, men försöker göra det senare) ♥
Columbus = världens bästa KENTlåt :) ♥

färg

Tisdag.

Hej tisdag. Dagen har varit bra :)
Bara två lektioner på förmiddagen, det gillas! :) Fick ett jättefint armband av min söta vän. Lägger upp bild på det senare och länkar hennes blogg :)
Åkte buss med älsklingarna + Samuel :) Samuel, Hanna och Felicia fick springa till bussen sen för att inte missa den. Och jag och Madde stod o asgarva åt dem! :) Sen kom våran buss och då ringde vi till Sam och de hade hunnit med den ♥ Kom hem för en stund sen och nu sitter jag här. Ska strax dra iväg till sången :)
kom igen nu HV! Det är inte över än! Ni vinner mot AIK! :)

Dagen.

Hej. Jag har haft studiedag idag. Skönt faktiskt, har varit hos mormor. Tänkte komma igång med läxorna tidigt men det blev lixom aldrig av. Måste sätta fart nu. En inlämningsuppgift tills imon och franska glosor som jag måste ta tag i. Svenska inlämning tills på fredag och sen massa annat som säkert kommer upp i veckan. Tänkte ta lite bilder idag men jag har inte varit hemma på hela dan typ. vet inte om jag orkar nu på kvällen. Det blir ju CSI N.Y klockan nio oså läxorna... Nejj det får bli en annan dag. Jag har iaf hunnit redigera EN bild, woho! :o Snabb redigering på den ja. Från grå och trist till lite mer färg. Nej jag blev inte nöjd men jag orkar inte starta upp photoshop igen.

Söndag idag då!

Hej!
Idag händer inte så mkt. Jag ska bara göra läxor. Inte så kul men det måste göras..
Jag är jätteglad för det är bara 12 dagar kvar!! Åh. Jag längtar!!!
Igår var jag på Öa och jobbade. Kom hem vid kvart över elva ungefär. Såg inte på melodifestivalen men  jag tyckte att det var fel låt som vann... Jag gillade Nicke Borgs låt Leaving Home. Men nu är det så som det är. Vi får väl hoppas på att Eric Saade tar hem vvinsten i Tyskland. :)
Sittetr och mumsar på några goda bullar :)

ändrade planer

Jag drar till öa nu för att jobba. ses

selma.

Bara för att jag inte la upp detta på själva dagen. Gillar inte semlor igentligen.. Men aja.

Hej lördag!

Godmorgon. Idag är det en sån dag som man inte orkar göra något på. Syster vill städa, men jag orkar inte. Men det blir väl städa snart ändå. Tänkte jobba lite senare men syster vill att jag ska vara hemma... Vet inte vad jag ska göra faktiskt. Fikade nyss, bullar och cola :) Vi ses senare. Ska nog sticka lite senare.

Mina änglar ♥

Halv åtta hos mig - Mildred


Hanna (Fille i bakrunden)

Fille

Madde och Hanna

söta Mille

Hanna o Maddi

Min sötis<3

älsklingar <3

Orkar inte lägga in mer bilder nu... Det får komma någon annan dag!

Tänkte inte så långt.

Hej! Jag är verkligen dålig på att blogga :( Måste bättra mig, men jag tycker det är tråkigt att blogga från mobilen för jag kan inte lägga upp bilder... Just nu hade jag tänkt lägga in en bildbomb från i lördags/söndags! När jag och några kompisar var hos Mildred men jag har inte bilderna på denna datorn... Typiskt mig alltså!... Blir senare istället! Bjuder nu på dåliga cam bilder! HA DET !!
Oj vad kul! hihi.. KENT ♥

En bild på Mille också<3


Hanna, Mille, Fille, Jag (madde saknas)

Hos älsk!

♥Hej hej! just nu sitter jag hos Mille Älsk!! <333 Sitter här med Madde, Mille, Fille o Hanna!! Alla mina älsklingar!! <333 Bjuder på några bilder <3 Bilderna är från WEBCAM så de är inte speciellt bra kvallité!!
 
 
 
 
Oj vad fina bilder!! heheh... Jag och mina underbara vänner<333 Mille var dock bara med på någon av dem för hon lagar mat!! <3 Tar kort på maten sen, har dock redan smällt i mig förrätten.. Aja... älskar er tjejer<33333

♥♥♥♥= fyra hjärtan till fyra underbara tjejor<3

Nya favoriter

Hej lördag!

Hej. Jag har haft det lite fullt upp i veckan så jag har inte hunnit blogga.. Gjorde några tidsinställda inlägg men om har inte publicerats! :(
Idag ska jag iallafall till Mille. Hon är värden för "Halv åtta hos mig" idag. Förra gången var vi hos Madde och nästa gång tror jag det blir hos mig? Hos Mille träffar man såklart Hanna och Fille o Madde också! Sen ska vi sova hos henne, mysigt! Så nu vet ni min dag. Kanske inte blir så mycket bloggande i helgen men då vet ni varför! Men ska ta med mig kameran så det blir en bildbomb när jag kommer hem! :)
Mildred, du är SÅ fin! <3

Dagens fråga!?

Dagens fråga..?!?!
Använder du klackskor i skolan??
själv använder jag helst converse. Klackskor är jobbigt i alla våra trappor upp och ner.. hehe

En bild från idag !

Hej Tisdag!
Just nu hatar jag Engelska (lektionerna för tillfället) och SO!
På engelskan idag kollade vi på ett avsnitt ur Skitiga jobb (eller nått liknande) och det var om de som jobbade med att plocka bort döda djur från vägen osv. Det slutade med att jag efter 20 minuter (ungefär) sprang lipandes ut ur klassrummet... Satt sedan på golvet i korridoren hela lektionen. Imorgon ska vi kolla klart på det men då ska jag och några andra sitta i ett annat klassrum och jobba.. Bättre det!!..
Och så SO.. Prov på torsdag. Kan inte så mycket och imon hinner jag inte plugga. Så får väl gå bort från datorn och börja plugga nu!
Update: har inte fixat bloggen.... ÄN!

Nytt!

Tänkte visa lite nya saker som jag köpte i veckan/förra veckan :)
ett par fina kängor :)
en oversize tisha (ser bättre ut IRL) :)
oj vilka suddiga bilder men aja.. En fin blus/skjorta (även den finare IRL)
ett par spetsleggins :)
ett par jeans :)
och tre par converse :) HAPPY FACE! :)

Juliaedvinsson

Fototokigt måndagsbarn

RSS 2.0