23/12

Bara en dag kvar till julafton nu och alla julklappar är köpta och inslagna :) varit på A6 och i stan idag och handlade det sista, handlade även julklappar till mig själv, hihi :) nu ska jag gå och kolla på en julfilm och dricka glögg, snön saknas fortfarande dock...

Jul hos mille

Hej, två dagar kvar nu!
Fast jag har redan firat "jul" med mina söta tjejor :) gjorde det igår efter julavslutningen. Vi hade jättemysigt igår när vi drack glögg, åt gröt, julskinka, åt julgodis, drack julmust, lyssnade på julmusik och öppnade julklappar :)

Men nu har jag iallafall jullov och det känns super! Ska strax kolla på julkalendern med mille!

en vecka kvar tills jul!

Nu är det snart jul! Inte för att det känns så.. Ingen snö = ingen jul... Men vi får hoppas på att snön kommer inom en vecka. Jag var i Linköping idag med mamma o pappa och julhandlade, blev nog mest julklappar till mig hehe..
Köpte även en klänning som jag ska ha på julafton, ett par jeans och en tröja till julavslutningen och ett par sjukt snygga Vagabond skor ♥ massa kärlek till dom!
Snart ska jag gå och trä julgranen, dricka glögg, lyssna på julmusik och äta hemmagjord kola! Julstämningen är på topp här hemma, nu saknas bara snön!

Juliaedvinsson

Fototokigt måndagsbarn

RSS 2.0