påfågelöga

Har aldrig tidigare varit så nära en påfågel, riktigt coola fåglar!

På en av Rigas gator

 

Riga Zoo

 

en midsommarnattsdröm

Jag hade en riktigt mysig midsommar!
Min midsommar var tusen gånger bättre i år jämfört med förra året då jag var sjuk, satt hemma själv, kollade på film och åt pizza... I år var jag hos faster och firade midsommar med kusiner, kusinbarn och farmor och farfar. Vi åt massor av jordgubbstårta, spelade kubb, dansade kring midsommarstången, grillade och hade det allmänt  mysigt. Kvällen avslutades på en fest ute i skogen, helt okej midsommar helt enkelt. 
 
Plockade även blommor igår, ingen midsommar utan midsommarkransen♥
 

Riga

Äntligen framme i Riga med mina sötisar!
Flygresan gick super, det gick snabbare att åka från Stockholm till Riga med flyg än från Gränna till Jönköping med buss... Och jag älskar flygplatser, sådan underbar atmosfär.

Just nu är vi i systers lägenet, har hunnit med att köpa frukost, spelat kort och käkat massor av choklad. Kan bli en riktigt bra vecka det här!



sommarlov

Äntligen har vi sommarlov!

Dock var avslutningen väldigt tråkig men vad gör det? Fick krama om alla och hälsa alla en bra sommar innan syster hämtade upp mig. Ska snart iväg till mormor för att äta en avslutningslunch, mums! I eftermiddag åker jag hem till Albin för att spendera en sista kväll med honom innan jag åker till Riga och han till USA.
 
Kommer sakna mina favorittjejer otroligt mycket under sommaren men hoppas på att vi kan träffas mycket♥
 Nu är det iallafall sommarlov!

premiärdopp för 2014

Hade mitt sista franskaprov någonsin idag, samt sista provet i ettan. Känns super att det är sommarlov om två dagar!! Lektionerna i skolan känns onödiga just nu och imorgon har jag en franskalektion sedan klassmys med film och fika. Galet hur ett helt skolår har kunnat gå så snabbt, började för sjutton ettan nyss?
 
Pappa, syster och jag bestämde oss för att åka och bada en stund i Ören när jag kom hem från skolan och fick en chock när jag hoppade i vattnet. Hur kan det vara så varmt? Det tjugogradiga vattnet gjorde att vi låg kvar en bra stund och plaskade haha. Nu känns det verkligen som sommar på riktigt!
Ser knäpp ut på alla bilder men vad gör det? Det är sommar!
 

myshelg

Hegen har verkligen varit super!
I fredags åkte jag till Kajsa och spenderade dagen hos henne med Annie och Hanna, så härligt att umgås med fina vänner. I lördags var jag på utbildning på förmiddagen, mötte sedan upp Albin på stan och vi åkte till mormor och morfar där vi fick massa mat. 

På kvällen kom fina släkten hit på fest, vi åt god mat och massa tårta. Fick fina presenter, tack alla! Lekte även en massa med Elvira och Elsa och Albin blev både Elviras och Bosses favorit, massa bus! Att försöka lära en snart fyraåring att spela badminton slutade med ett rack i huvudet för min del men kul hade vi iallafall. Dessutom fick Albin visa sina badmintonskills och spöa kusinvitamin, hihi.
 
Idag har jag tagit det lugnt, kollat på serier, tagit igen sömn och blivit bjuden på restaurang av mormor och morfar. Är supertaggad inför sista veckan i skolan, slutar på torsdag och på söndag åker jag och mina girls till Riga, hur underbart?! 
Fick aggera lite fotograf till söta kusinbarn, så fina!♥

onsdagslyx

Fick den stora äran att köra till skolan idag, andra gången jag övningskör men det gick faktiskt helt okej. Kom bara  lite försent till första lektionen, men det är sånt som händer. Efter skolan åkte jag till gymmet, laddade upp med lite mage innan ett svettigt spinningpass. Måste säga att spinning är nog det bästa som finns, fick sådan energi och gav allt hela passet. Var näst intill död efterråt, haha.
 
Kom hem vid sju och då åkte jag, mamma och pappa upp till berget och käkade räkmacka. Super! 
 Bara en skoldag kvar, sedan är det långhelg igen. Kan det bli bättre än såhär? Ja, för syster kommer hem imorgon och på lördag kommer släkten + Albin!♥

Juliaedvinsson

Fototokigt måndagsbarn

RSS 2.0