Juldagen

God fortsättning på julen!
Min julafton var helt super. Den började med att farmor och farfar kom hit på julfika, som de gör varje år. Sedan åkte vi till mormor och morfar lagom till Kalle Anka. Vi åt lutfisk som vi alltid gör på julafton och sedan öppnades det julklappar på kvällen. Är så tacksam för allt!

Idag ska det firas jul igen, fast hos faster. Ska bli så kul att umgås med alla kusiner, kusinbarn och alla andra. Ser verkligen fram emot denna dag! Hur har eran jul varit?

It's Christmas Eve

God Jul alla fina människor♥

Jullov

Äntligen har jag jullov...
Och lovet började på bästa sätt. I fredags var vi några tjejer hos Kajsa och hade julklappslek, fika, sällskapsspel och mys. På kvällen åkte jag hem till Mildred, som jag inte träffat sedan i somras... Vi åt pizza, pratade massor, kollade på skräckfilm och pratade sedan ännu mer.
 
I lördags kom Albin hit och jag har spenderat hela min helg med honom. Vi har bakat julgodis, kollat på julfilm, öppnat julklappar, lyssnat på julmusik och haft julmys. Hihi. Julkänslan börjar smyga sig på och det är bara två dagar kvar till julafton!!
Imorgon väntas ännu mer julbak tror dock inte att jag kan göra godare knäck än den jag och Albin gjorde...

Studiofotografering

Ber om ursäkt för att jag inte har uppdaterat här på väldigt länge. Har helt enkelt prioriterat annat denna hösten, men nu när det endast är två dagar kvar till jullov (!!) känner jag att jag har lite extra tid. Ska försöka uppdatera så ofta jag kan och känner för.

Idag gjorde vi något roligt på fotolektionen, äntligen. Vi fotade i studio, med riktiga professionella blixtar och det var verkligen superkul. Jag stod mestadels bakom kameran och lekte med massor av inställningar, men blev även påtvingad att agera modell...
Efter skolan blev jag hämtad av pappa och sedan övningskörde jag en ganska stor omväg hem. Men det kändes bra idag, vilket är roligt. Hann inte vara hemma speciellt länge innan det var dags att åka tillbaka till Jönköping för julbord. Är nu hemma och har fixat med lite julklappar ikväll. Det är nära nu!

Juliaedvinsson

Fototokigt måndagsbarn

RSS 2.0