England :)

Ville bara säga att jag har det super här i England :) Skriver mer när jag kommer hem :)

England nästa :)

Jag har inte berättat detta innan men det är så att jag åker till England idag och ska vara där i två veckor och fem dagar :) Det är ett konfirmationsläger/språkresa, jag (och några andra) kommer bo hos olika familjer och åka till London två gånger osv. Detta leder till INGEN update på bloggen förens jag kommer hem igen. Ville bara säga det :)

Jobb imorgon

Hej! :)
Idag har jag gått på en fotokurs, det bar jättekul. Fick även ställa upp som modell, vilket inte var lika kul eftersom jag inte såg riktigt klok ut.
Imorgon ska jag jobba på badhuset från klockan 9-13, kommer bli kul hoppas jag :)
Bjuder på en bild ifrån idag, plus en bild på min söta syster♥

sommarlov

Fick sommarlov igår då. Fick två diplom på avslutningen, fick gå fram till scenen och skämmas, hehe. Efteråt samlades hela klassen och sa hej då. Det kom tårar när jag sa hej då till Ms. Marck, som ska sluta på IES och flytta tillbaka till Canada. När kramkalaset var slut så åkte jag, Madde, Hanna, Felicia, Ken, Samuel, Dino, Lucas och Agnes o fikade. Vi hade det jättemysigt. Tack för en underbar skolavslutning♥
mina diplom jag fick :)

Massa åska och regn

Hej!
Jag vill börja med att säga att jag är ledsen för den superdåliga uppdateringen. Men det har åskat och blixtrat här en hel del så jag har inte kunnat sitta framför datan. Men nu så :)
Idag ska jag bara ta det lugnt och sitta framför TV'n, hehe. Sommarlovsvädret är ju verkligen "toppen", eller hur?
Nu när vädret är så "TOPPEN", så blir det en härlig sommarbild :)

Just nu

...slingar jag utväxten :) Inte all utväxt men en del av den. Återkommer med resultatet senare :)
en fin cambild, hehe.

Valpar idag

Jag ska troligtvis träffa 11 små söta valpar idag :) Min grannes hund har fått valpar så jag och mamma ska gå dit. Kanske badar senare idag, vi får se. Jag badade i  en timme i Vättern igår och jag badade även i fredags.
Vi ses senare ♥
Jag och Madde när vi tog tempen i Vättern :) Termometern visade 8 grader.

Fredagens outfit

Igår var jag med Madeleine ♥ Vi var först inne i stan, visar vad jag köpte imorgon. Sen åkte vi hem, firade pappa som fyllde år och sedan drog vi ner till hamnen för att bada :) Termometern visade 8 grader, men vi hoppade i och hade sjukt kul :) På kvällen träffade vi Moa, Linn och Clara, efterlängtat folk :) vid elvatiden drog vi hem och kollade på TV :)

Ben&Jerry's ♥

Just nu sitter man här och käkar B&J. Det är superduperhyper gott :) Ska nog kanske gå upp och glo på film. Eller nått.

Juliaedvinsson

Fototokigt måndagsbarn

RSS 2.0