Kantareller!

Vi fick massa smarriga kantareller av faster igår. Idag blir det kantarellmacka till middag :) MUMS! ♥ Tack faster för alla smarriga kantareller :)

Bilder från igår :)

Grattis i efterskott Faster♥

Hej!
Igår fyllde faster år och vi var hos henne på kvällen. Vi hade det mysigt med god mat och mumsig tårta :)

Maria och Jenny

Förra veckan var jag med Maria och hennes lillasyster ♥ Vi hade roligt! Vi var ute och fotade i deras trädgård, vi köpte glass och vi spelade wii :) Tänkte bjuda på lite bilder sedan den dagen.
Super söta Jenny :)
Det skulle vara en bild på Maria ♥ också :) Men den vill verkligen inte laddas upp -.- Lovar att den kommer upp i något senare inlägg :)

Earcuff x 2 :)

Hej, bloggen har inte varit sammarbetsvillig denna vecka. Jag har försökt lägga upp bilder, men det har inte fungerat :/ Tänkte visa två earcuffs som jag gjorde för några veckor sedan :) Har köpt mer material idag så ikväll står det pyssel på schemat :) 

Första dagen i skolan... eller?

Första dagen i skolan avklarad! hihi. Gick dock bara i 20 minuter på ett samtal. Efter det blev det shopping med mamma :) Jag fick nya träningskläder, jippi! Så nu kan jag börja träna igen. Imorgon är det skolan som gäller, någon slags idrottsdag, tror jag?. Håller iallafall på att göra matsäck till mig själv nu, kycklingsallad, hihi.
På onsdag blir det troligtvis bästa Frida på stan, tagga som tusan där alltså! Nej men nu ska jag fortsätta med min kycklingsallad, ni får ha det så bra! ♥
En bild från England :)

Helt azum?

Hur azum är inte detta? Bloggriket...... <--- klicka in (länken ligger om höger till "Bloggriket")

Slapp söndag

Hade tänkt att göra massa saker idag. Gjorde en lista imorse på saker som jag skulle göra... Men nu sitter jag här med datorn i knät framför Tvn. Har suttit här hela dagen och har inte gjort något som jag skulle göra.. Typiskt mig. Nej nu måste jag ta tag i sakerna som jag ska göra.

Sista dagen på sommarlovet

Tänk att en sommar kan gå så fort. Det har varit en helt underbar sommar med Englandsresa och konfirmation, men nu så ska det bli skönt att skolan börjar. Lite bilder från England :)
Fina Brighton :)
London :)
Jag, min man och Willam på Madame Tussauds :)
Huset jag, Sarah ♥, och Cristelle (stavning?) bodde i!
MItt och Sarah's rum :)
Jag, Sarah, Hedda, Lovisa och Emilia ♥

jobb och shopping

Fredag.
Idag har jag jobbat och sedan träffade jag min syster. Vi åkte till stan och shoppade lite saker inför skolan! Kan visa några grejjor imorgon om jag har tid. :) Helgen ska spenderas med familjen och jag ska försöka ta vara på de sista dagarna av sommarlovet. Nu blir det tv och sedan sova! hihi.
En bild sedan igår. ♥

Jobb och städning

Sitter just nu på systers rum. Hon håller på att städa och jag sitter här och äter godis :) hihi.
Jobbade innan och sedan tandläkaren... Ikväll blir det kräftor! ♥

åskan...

Får skriva detta fort och sedan logga ut.. Åskan går för fullt.. Tänkte lägga in lite bilder från igår, då jag var med Maria ♥ Men måste stänga av datorn nu bara för att det åskar! Inte kul.
Var på möte idag också efter jobbet, fick reda på vilka grupper jag ska ha i simhopp i höst, kul! hihi, på måndag börjar skolan, äntligen säger jag bara!
bild sen England♥

Fullt ös...medvetslös.

Har haft fullt ös hela helgen. Mildred kom till mig i torsdags och åkte hem igår. I fredags åkte jag, Mille, Madde och pappa till Bunn och så hyrde vi en kanot. Jag, Madde och Mille paddlade runt lite på Bunnsjön och sedan gick vi till farmor och farfar och fikade :) Det var riktigt mys! :) Efter fikat så fiskade vi vid farfars brygga och Mille fick upp en abborre, Madde fick upp två abborrar och jag fick upp en abborre, en mört och två braxar. hihi. Efter det så badade vi i en timme. En riktigt lyckad dag med mina fina tjejor :)
Madde blev lite fotograf när pappa lärde oss hur man svängde. haha. Därför är hon inte med på bilderna :(

Är med Maddi :)

Har sminkat och fotat Madde hela förmiddagen. Madde är en grym modell vill jag bara säga :) Jag visar bilder senare, just nu ska vi gå och tjocka oss med DAIMTÅRTA!! :)) hihi
En suddig bild från förra gången Madde ställde upp som modell.. <3

Släktträff, avklarad!

Nu sitter jag i stugan efter en lyckad släktträff! Jag träffade många söta hundar och många söta barn! :) Det var god mat och trevligt sällskap. Jag var en av fem som vann tipspromenaden :D Hihi, :)
Jag idag, svarta shorts, randig tröja och nytt mobilskal :)

I bilen

Sitter just nu i bilen påväg till Dalarna :) Ska på släktträff, hehe. Ska bo på en camping idag/natt så får hoppas att det blir bra väder så man kan bada :)
bjuder på en gammal bild :)

En dag med shopping och sedan BAD! ♥

Hej :)
Idag har jag och Mildred varit på stan med HANNA!! Har saknat den tjejen massor! Vi shoppade lite och sedan var Hanna tvungen att åka hem :/ Då cyklade jag och Mille till stranden o solade och badade :) Vi va där ganska länge, det var skitskönt i vattnet!!


Min söta flicka! Älskar dig syster ♥

Hemma från sol och bad...och regn.

Nu är jag och Mildred hemma från en rolig dag på stranden :) Vi cyklade ner dit, eller jag skjutsade ner henne på en ganska gammal cykel. Det gick sådär vill jag säga, hehe. Sen kom vi ner till "stranden" och la oss på våra handdukar. Och så börjar det ösregna i typ en timme, så jag och Mille tog skydd under ett träd :) Vi satt bredvid en konstig tant som kommenterade allt vi sa!

Sedan efter en timme så blev det SOL! så vi slängde på oss bikini och hoppade i Vättern :) Det var skit skönt!! Det var någon där som sa att det var 22 grader i vattnet :D ♥ Massa kärlek till det!!

underbara Mildred ♥

Hos Mildred!

Sitter just nu hos älskade Mildred! Vi har precis ätit en god lunch och nu packar vi våra väskor med badkläder och solkräm. För första gången sedan England så ska vi ut och bada och sola. Inte klokt att solen inte har visat sig förrens nu. Nu hoppas vi på ett soligt slut av sommarlovet! ♥

fota i motljus

Var ute och fotade lite igår, i motljus. Effekten blir helt underbar! Ett tips när du vill ha lite annorlunda bilder, gå ut när solen är påväg ner och fota i motljus! (oredigerade bilder)

Juliaedvinsson

Fototokigt måndagsbarn

RSS 2.0