Världens bästa lunchdateGrattis mormor

Mormor fyllde 70 år igår, den 18 april, och det firades med exotisk planka. Finns ju typ inget bättre än det, massa goda frukter och jordgubbar i överflöd. Min kärlek till jordgubbar och vindruvor är obeskrivlig och längtar så sjukt mycket efter sommaren och ett långt soligt sommarlov!!

Grattis världens bästa mormor♥
 

Påskafton

Precis som förra året så firade jag min påsk i Forserum hos underbara Albin och hans familj. Fick massa god mat, ett smarrigt påskägg samt massa efterlängtade kramar.

Mitt lov har gått alldeles för fort... Spenderade i stort sätt hela förra helgen med världens bästa kille samt tjejkväll hos Fanny med tacomys och eyetoy, hur kul som helst! Jobbade i tisdags, onsdags och torsdags och igår sov jag hos Mildred. Om tre dagar börjar skolan igen och jag har lite smått pluggångest då jag inte hunnit att göra något av det jag planerat, men det får lösa sig på något sätt. Jag har ju påsklov för sjutton!

Nike cravings

 
nike cravings
 
 

sunshine

Underbara fredag!

Vädret gör att man blir så sjukt glad, vill bara ha sommar nu! Det är dock inte sommar än på ett tag, men det är iallafall fredag idag. Underbart med helg, ska dock inte göra så mycket roligheter denna helgen då jag har massor med plugg samt att jag måste städa. Skulle gärna vilja hoppa över veckan som kommer och gå direkt till påsklov men men... 
 
Var och åt middag hos mormor och morfar idag, supergott! Och som vanligt rullar man hem därifrån då man får så mycket mat + efterrätt men det är det värt. 
 

april april

Ny månad, nya tag!

Har haft noll inspiration till att blogga, inte speciellt mycket tid heller för den delen. Men kände att jag behövde ta tag i bloggandet nu. Solen skiner, det är sommartid, det blir ljusare och ljusare ute och jag är bara allmänt glad.  En superstart på april med andra ord. 
 

Och galet vad snabbt tiden går, veckorna bara flyger iväg! Det händer dessutom väldigt mycket denna våren och jag  vet inte riktigt hur jag ska hinna med allting. Det är liksom inte långt kvar till sommarlovet om man tänker efter, men först väntas påsklov och en hel del plugg, hehe. 
Med Veronica Maggio spelandes - allt är för bra nu

Juliaedvinsson

Fototokigt måndagsbarn

RSS 2.0